fbpx
Tratament incontinenta urinara & tonifiere vaginala in timisoara

BTL EMSELLA

Ia un loc si lasa-ne sa-ti rezolvam problema!

Te simti stresata si stanjenita din cauza incontinentei urinare, a disfunctiilor sexuale sau a altor probleme urologice?

Te simti stresata si stanjenita din cauza incontinentei urinare, a disfunctiilor sexuale sau a altor probleme urologice?

Nu te mai ingrijora! Vino sa-ti rezolvi problema cu BTL EMSELLA!

 Suntem aici sa iti oferim solutii discrete si eficiente pentru a depasi aceste provocari si a-ti recastiga increderea si confortul in viata de zi cu zi.

Nu lasa aceste probleme sa-ti afecteze calitatea vietii! Experimenteaza libertatea si confortul cu solutiile revolutionare pentru toate probeleme care te apasa!  

Scapa de grija incontinentei urinare, disfunctiilor sau a altor simptome urologice! 

BTL EMSELLA - Mentine-ti viata la cele mai inalte vibratii!

Vino si incearca acest aparat revolutionar!

De ce BTL EMSELLA functioneaza rapid si eficient?

BTL EMSELLA utilizeaza tehnologia campului electromagnetic focalizat de inalta intensitate pentru stimularea si restabilirea controlului neuromuscular la nivelul musculaturii planseului pelvin.

EMSELLA este un fotoliu pe care te asezi imbracat si care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determina stimularea musculaturii pelvine. 

Astfel, se realizeaza fara efort sau durere antrenarea muschilor din zona planseului pelvin iar muschii se vor tonifia, laxitatea (senzatia de largire vaginala) va disparea, incontinenta urinara (pierderea de urina) si prolapsul uterin (senzatia de coborare a organelor genitale) vor fi tratate fara interventii chirurgicale.

Aparatul EMSELLA realizeaza pentru dumneavoastra aproximativ 11.000 contractii in cele 28 de minute de terapie (7 contractii pe secunda), fara ca dumneavoastra sa depuneti vreun efort. Nu-i asa ca este minunat?

In plus, contractiile obtinute cu EMSELLA sunt supramaximale, acest aspect explicand efectele mult mai rapide si mai eficiente ale terapiei.

Care sunt beneficiile tratementului cu BTL EMSELLA?

 • Non-invaziv si fara anestezie
 • Trateaza incontinenta urinara
 • Combate durerile pelvine cronice
 • Elimina senzatia de golire vezicala incompleta
 • Trateaza cistitele repetate
 • Trateaza imperiozitatea mictionala
 • Reface laxitatea vaginala si prolapsul organelor pelvine
 • Trateaza disconfortul in timpul actului sexual
 • Trateaza disfunctiile sexuale

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Este BTL EMSELLA pentru tine?

EMSELLA este ideal pentru orice persoana care doreste sa isi rezolve problemele cu incontinenta urinara, disfunctii sexuale sau diferite simptome urologice, fara interventii chirurgicale si fara costuri ridicate

EMSELLA ajuta, in primul rand, la un stil de viata normal, sanatos si fara stres. Daca si tu ai nevoie de asta in viata ta, atunci sigur este pentru tine!

Cat de repede se vad rezultatele?

Rezultatele se pot vedea imediat dupa prima sedinta de tratament.
Dupa doar 6 sedinte de tratament cu BTL EMSELLA vei simti ca ai iar pofta de viata! Rezultatele vor continua sa se imbunatateasca de la sedinta la sedinta pana cand se atinge obiectivul propus.

Ce presupune tratamentul?

Cea mai comuna perceptie a terapiei este comparata cu furnicaturi si contractii nedureroase care stimuleaza musculatura pelvina. 

Acest tratament este neinvaziv, nedureros si nu necesita timp de recuperare, va puteti relua activitatea normala imediat dupa tratament. Tratamentul se face in sezut, pe fotoliu, complet imbracat.

Cat dureaza tratamentul?

In urma unei consultatii gratuite si a analizei corporale, specialistii Clinicii Estetica Timisoara va ajuta sa intocmiti planul individual de tratament adaptat obiectivelor dumneavoastra specifice. Majoritatea pacientilor incep cu 6-10 tratamente, programate la un interval de 2-3 zile. Un tratament dureaza 28 minute.

LISTA DE PRETURI

 • Tratament incontinenta urinara & tonifiere vaginala ​: 250 lei / 1 Sedinta
 • Tratament incontinenta urinara & tonifiere vaginala​: 2000 lei / 10 Sedinte

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top