remodelare corporala timisoara
remodelare corporala Timisoara

Remodelare corporala Timisoara

BTL Exilis Elite este aparatul care a schimbat fundamental perceptia asupra esteticii medicale, asigurand tratamente de inaltă calitate, sigure si fara durere.

Diferitele studii efectuate de-a randul anilor, precum si aprobarile FDA pe care aparatul le-a obtinut in SUA, garanteaza reazultate vizibile si de lunga durata fara efecte secundare.

Aspectul inovativ al aparatului consta in imbinarea a doua tehnologii complementare – radiofrecventa si ultrasunetele – pentru obtinerea celor mai optime rezultate. Acestea au efect direct asupra tesutului adipos (grasimii), reducand in mod activ volumul acesteia si ajutand la redarea fermitatii pielii.

Datorita capacitatii acestuia de a tinti zonele cu probeleme, BTL Exilis Elite este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente aparate de remodelare corporala, reusind sa ofere rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta.

Acest tip de tratament se recomanda pentru: celulita, vergeturi, piele lasata si lipsita de fermitate, grasime excesiva in anumite parti ale corpului, cicatrici si vergeturi.

remodelare corporala Timisoara

Zone recomandate pentru remodelare corporala Timisoara: abdomen, coapse, fese, genunchi, spate, brate, piept/sani

Mai mult de atat, BTL Exilis Elite accelereaza productia de colagen, ceea ce duce la obtinerea unui aspect mai ferm al pielii si tonifierea acesteia.

Tehnologia unica de care aparatul dispune – EFC™ – sau “energy flux control” asigura distribuirea uniforma a energiei pe intreaga durata a sesiunii de tratament.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate de remodelare corporala, numarul de sedinte recomandate variaza intre 4 si 6, cu o pauza de 7-10 zile intre ele.

Datorita timpului redus de expunere de care este nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite, tratamentul BTL Exilis Elite este ideal inclusiv pentru cei care au programul foarte incarcat.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca sustenabilitatea pe termen lung a rezultatelor implica in mod direct si un stil de viata echilibrat si o dieta corespunzatoare.

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana!

Tags: remodelare corporala Timisoara

remodelare corporala timisoara
DORESC O PROGRAMARE