fbpx
TRATAMENT REJUVENARE FACIALA IN TIMISOARA

BTL EXILIS ELITE

ramai vesnic tanar cu ajutorul tehnologiei!

Intinerire in doar cateva minute, nimic mai simplu!

Anii si-au pus amprenta asupra chipului tau? Pungile de sub ochi, ridurile si aspectul cazut iti dau batai de cap? Scapa de aceste probeleme! Cum?


Avem un aliat secret impotriva imbatranirii. Lasa noua tehnologie sa-ti contureze chipul si sa te ajute sa ai un aspect al pielii general mai ferm! Acest dispozitiv incredibil combina radiofrecventa si ultrasunetele focalizate pentru a-ti oferi rezultate uimitoare in rejuvenarea faciala..

Planul de tratament este conceput pentru a-ti oferi rezultate rapide si vizibile, permitandu-ti sa te concentrezi asupra vietii tale relaxate.

Daca inca nu te-am convins, te invitam la o sedinta de tratament!

11-q157ezn6aaa7ksis544gyplzcv0jh62zp21x8zlrf4

BTL EXILIS ELITE se bucura de o frumoasa notorietate, fiind lider pe piata!

Recomandat: fata, linia mandibulara, gat

De ce BTL EXILIS functioneaza rapid si eficient?

EXILIS ELITE este o noua terapie in domeniul liftingului facial de la BTL, care combina simultan radiofrecvența cu ultrasunetele pentru a remodela, tonifia si reintineri pielea. Ti-l recomandam pentru: fata, linia mandibulara, gat.

Acest aparat este folosit atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor pentru a reda fermitatea pielii, pentru a combate efectele de imbatranire, dar si pentru a reduce centimetrii acolo unde este nevoie. 

BTL EXILIS ELITE utilizeaza un proces controlat de incalzire si racire pentru a garanta ca energia ajunge in straturile profunde ale tesutului. Alternanta acestor niveluri pe durata tratamentului permite atat tratarea straturilor profunde ale tesutului cat si straturile superficiale exterioare ale pielii.  

EXILIS ELITE combate aspectul inestetic al pielii cauzate de pierderea colagenului prin procesul de imbatranire naturala. Energia termica distruge vechile fibre de colagen si initiaza procesul de formare a colagenului nou. Tratamentul ajuta la imbunatatirea vizibila si imediata a calitatii pielii. 

Care sunt beneficiile tratementului cu BTL EXILIS ELITE ?

 • Non-invaziv si fara anestezie
 • Pentru toate tipurile de piele
 • Reduce vizibil sau elimina ridurile fine si profunde
 • Ajuta la estomparea pungilor de sub ochi
 • Topeste gusa (efectul de barbie dubla)
 • Remodeleaza conturul mandibular
 • Rejuveneaza tesutul

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Este BTL EXILIS ELITE pentru tine?

EXILIS ELITE este ideal pentru orice persoana care doreste lifting facial, fara interventii chirurgicale si fara costuri ridicate. EXILIS ELITE trateaza orice tip de ten, iar daca ai nevoie de imbunatatirea generala a aspectului chipului tau, topirea gusei sau estomparea ridurilor, atunci sigur este pentru tine!

Cat de repede se vad rezultatele?

Rezultatele se pot vedea imediat dupa prima sedinta de tratament.
Dupa doar 4 sedinte de tratament cu BTL EXILIS ELITE o sa fii uimit cati ani poti intinerii! Rezultatele vor continua sa se imbunatateasca de la sedinta la sedinta pana cand se atinge obiectivul propus.

Ce presupune tratamentul?

Cea mai comuna perceptie a terapiei este comparata cu o usoara senzatie de discomfort cauzata de incalzirea tesutului pana la aprox. 41 de grade celsius, dar racirea integrata in piesa de mana face ca procedeul sa fie tolerat fara probleme.

Acest tratament este neinvaziv, nedureros si nu necesita timp de recuperare, va puteti relua activitatea normala imediat dupa tratament. Tratamentul se face intr-o pozitie relaxanta.

Cat dureaza tratamentul?

In urma unei consultatii gratuite si a analizei corporale, specialistii Clinicii Estetica Timisoara va ajuta sa intocmiti planul individual de tratament adaptat obiectivelor dumneavoastra specifice. Majoritatea pacientilor incep cu 4-6 tratamente, programate la un interval de 7-10 zile. Un tratament durează aproximativ 15-30 de minute, in functie de zona tratata.

LISTA DE PRETURI

 • Face lifting BTL Exilis (1 zona): 350 lei / 1 Sedinta
 • Face lifting BTL Exilis (3 zone): 900 lei / 1 Sedinta
 • Face lifting BTL Exilis (1 zona): 1120 lei / 4 Sedinte
 • Face lifting BTL Exilis (3 zone): 2880 lei / 4 Sedinte
 • Face lifting BTL Exilis (1 zona): 1470 lei / 6 Sedinte
 • Face lifting BTL Exilis (3 zone): 3780 lei / 6 Sedinte

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top