fbpx
Tratament anticelulitic in timisoara

BTL Exilis Elite

Spunem adio aspectului de coaja de portocala!

Increderea in sine nu are celulita!

1730-202110251651296276

A trecut mult timp de cand ai inceput sa tii diete si sa mergi regulat la sala de fitness? Pare ca nu dau nici un rezultat si totul devine obositor si frustrant?

Ai nevoie de o solutie care sa se potriveasca cu stilul tau de viata alert, care sa-ti ofere rezultate rapide si durabile?

BTL Exilis Elite revolutioneaza tratamentele estetice de remodelare corporala si vine in intampinarea tuturor nevoilor tale. Acest dispozitiv unic a schimbat viziunea esteticii, oferind posibilitatea remodelarii corporale fara bisturiu.

1730-202110251651296276

BTL Exilis Elite actioneaza atat in profunzime atacand tesutul adipos, cat si la suprafata, imbunatatind fermitatea pielii. Cu ajutorul unei combinatii unice de radiofrecventa si ultrasunete, Exilis obtine rezultate spectaculoase in reducerea celulitei si imbunatatirea tonusului, elasticitatii si texturii pielii.

Acest aparat nu doar ca te ajuta sa scapi de celulita, dar face minuni si asupra calitatii pielii tale. Descopera si tu magia aparatului BTL Exilis Elite si da-i voie pielii tale sa se simta rasfatata!

Avem garantia sutelor de cliente multumite, care au gasit in clinica noastra si in BTL EXILIS ELITE un aliat de nadejde pentru aspectul feselor, picioarelor chiar si a bratelor lor!

BTL Exilis Elite este lider mondial in tratarea celulitei si a grasimii localizate!

Recomandat pentru: coapse, fese, abdomen, aripioare si brate

De ce BTL Exilis Elite functioneaza rapid si eficient?

Sistemul de tratament Exilis Elite combina ultrasunetele cu energia de inalta frecventa, astfel incat poate tinti cu precizie straturile profunde de grasime, diminuand volumul acestora, iar ultrasunetele izoleaza adipocitele.

Aceasta abordare inovatoare permite incalzirea tesutului gras si conectiv intr-un mod mai eficient si mai rapid comparativ cu alte sisteme care nu beneficiaza de efectul combinarii simultane a acestor energii. Exilis are un sistem de incalzire si racire controlat si stratificat. Stratificarea inseamna distribuirea energiei la diferite adancimi in tesut, iar schimbarea gradului de racire in timpul tratamentului permite atat tratarea tesutului profund, cat si a tesutului superficial.

Exilis Elite foloseste cea mai sofisticata distributie de radiofrecventa care permite monitorizarea constanta a modificarilor impedantei la nivelul pielii in timpul tratamentului. Energia este controlata, iar puterea de incalzire este mentinuta la un nivel optim, chiar si in zonele cu impedanta foarte mare sau foarte mica. Aceasta permite specialistului Estetica sa foloseasca o putere mare fara a-ti afecta siguranta, dar care obtine rezultate spectaculoase!

BTL EXILIS actioneaza asupra pielii cu aspect inestetic cauzat de pierderea colagenului datorita procesului de imbatranire. Prin energia termica, distruge vechile fibre de colagen si initiaza procesul de formare a colagenului nou. Tratamentul cu EXILIS Elite duce la imbunatatirea vizibila a calitatii pielii.

Care sunt beneficiile tratementului celulitei
cu BTL Exilis Elite?

 • Non-invaziv si fara anestezie
 • Trateaza superficial dar si in profunzime
 • Pentru toate tipurile de piele si corp
 • Rezultate imediate si de durata
 • Distruge tesutul adipos
 • Creste colagenul din corp
 • Creste elasticitatea pielii
 • Reduce vizibil celulita

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

De ce BTL EXILIS este potrivit pentru tine?

EXILIS este ideal pentru orice persoana care doreste sa scape de celulita sau are nevoie de remodelare corporala, fara interventii chirurgicale si fara costuri ridicate. Daca ai nevoie de imbunatatirea generala a aspectului pielii la nivelul abdomenului, bratelor, coapselor, aripioarelor, feselor si genunchilor atunci sigur este pentru tine!

Cat de repede se vad rezultatele?

Rezultatele pot fi vizibile imediat dupa prima sedinta de tratament. Pentru a obtine rezultate optime, se recomanda intre 4 si 6 sedinte de tratament, cu o pauza de 7-10 zile intre acestea.

Rezultatele se imbunatatesc de la sedinta la sedinta pana cand se atinge obiectivul dorit.

Ce presupune tratamentul?

In timpul tratamentului, s-ar putea sa simti o usoara senzatie de disconfort cauzata de incalzirea tesutului pana la aproximativ 41 de grade Celsius, insa racirea integrata in piesa de mana face ca procedura sa fie tolerabila. Acest tratament este neinvaziv, nedureros si nu necesita timp de recuperare; iti poti relua activitatea normala imediat dupa tratament. Tratamentul se efectueaza intr-o pozitie confortabila.

Cat dureaza tratamentul?

Dupa o consultatie gratuita si o analiza corporala, specialistii de la Clinica Estetica Timisoara te vor ajuta sa elaborezi un plan individual de tratament adaptat obiectivelor tale specifice. Majoritatea pacientilor incep cu 4-6 tratamente, programate la un interval de 7-10 zile. O sedinta de tratament dureaza intre 20 – 60 de minute, in functie de zona tratata.

LISTA DE PRETURI

 • Exilis Protocol Mini 30': 400 lei / 1 Sedinta
 • Exilis Protocol 60': 700 lei / 1 Sedinta
 • Exilis Protocol 90': 950 lei / 1 Sedinta

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top