fbpx
Tratament antiacneic in timisoara

BTL EXILITE

SCAPA DE ACNEE SI SEMNELE PUBERTATII!

Sa scapi de imperfectiunile tenului nu a fost niciodata mai simplu!

Sa scapi de imperfectiunile tenului nu a fost niciodata mai simplu!

Ai incercat tot felul de creme, tratamente dermatologice, chiar si pastile pentru a scapa de acnee? Te intrebi cum scapi de cuperoza, rozacee, semne in urma acneei sau alte probleme dermatologice? 

BTL EXILITE este sotulutia perfecta pentru tine! De ce? BTL EXILITE este un aparat medical testat, omologat si patentat, fiind considerat unul dintre cele mai eficiente de pe piata in momentul actual!

Nu ne crede pe cuvant, vino si incearca si tu! 

BTL EXILITE este tehnologia inovatoare care accelereaza procesul de regenerare si vindecare al pielii.

Trateaza: acneea, rozaceea si cuperoza

De ce BTL EXILITE functioneaza rapid si eficient?

BTL EXILITE este cel mai puternic sistem de lumina intens pulsata ce ofera o solutie complexa pentru imperfectiunile tenului, cat si pentru cele mai comune patologii dermatologice. De asemenea, acest aparat este singurul ce permite reglarea intensitatii fasciculelor luminoase pentru o mai buna personalizare a procedurilor in functie de fiecare client, evitand astfel orice posibil risc de disconfort sau neplacere.

Tratamentul are la baza o tehnologie inovatoare care accelereaza procesul de regenerare si vindecare al pielii.  Aceasta aduce in profunzimea tesutului o temperatura ridicata, care stimuleaza metabolismul intracelular si faciliteaza productia locala de colagen si elastina pentru sustinerea procesului de curatare si rejuvenare al tenului. Sistemul avansat de racire a safirului combate eficient orice durere, resimtind la nivelul pielii doar cateva mici furnicaturi sau intepaturi.

Care sunt beneficiile tratementului cu BTL EXILITE?

  • Non-invaziv si fara anestezie
  • Pentru toate tipurile de corp si piele
  • Pentru toate zonele de pe corp
  • Trateaza acneea, rozaceea si cuperoza
  • Ajuta la minimizarea porilor
  • Rejuveneaza tesutul
  • Ajuta la stimularea colagenului si elastinei
  • Reduce vizibil sau elimina cicatricile postacneice

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Este BTL EXILITE pentru tine?

EXILITE este ideal pentru orice persoana care doreste sa scape imperfectiunile tenului. EXILITE ajuta la rejuvenarea tesutului pentru un aspect intinerit, fara imperfectiuni sau semne, iar daca tu iti doresti o piele neteda, uniforma, atunci sigur este pentru tine!

Cat de repede se vad rezultatele?

Rezultatele se pot vedea imediat dupa prima sedinta de tratament.
Este o procedura de lunga durata in functie de nevoile fiecarei persoane! Rezultatele se vad de la o sedinta la sedinta pana cand se atinge obiectivul propus.

Ce presupune tratamentul?

Acest tratament este non-invaziv, clientii  percep tratamentul ca fiind nedureros simtind usoare furnicaturi sau intepaturi la nivelul pielii. Nu necesita timp de recuperare, va puteti relua activitatea normala imediat dupa tratament. Tratamentul se face intr-o pozitie relaxanta.

Cat dureaza tratamentul?

In urma unei consultatii gratuite si a analizei corporale, specialistii Clinicii Estetica Timisoara va ajuta sa intocmiti planul individual de tratament adaptat obiectivelor dumneavoastra specifice. Majoritatea tratamentelor sunt programate la un interval de 4-5 saptamani. Durata sedintelor de tratament este in functie de zona tratata.

LISTA DE PRETURI

  • Tratament antiacneic: 1680 lei / 6 Sedinte
  • Tratament antiacneic: 350 lei / 1 Sedinta

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top