Remodelare Corporala BTL Exilis Elite

Despre BTL Lymphastim

BTL Lymphastim este un aparat ce dispune de tehnologie avansata de ultima pentru efectuarea stabila si sigura a tratamentelor de drenaj limfatic. Printre beneficiile unui astfel de tratament amintim: imbunatatirea fluxului limfatic si a circulatiei sanguine, fapt ce ajuta la eliminarea senzatiei de greutate din picioare si la diminuarea edemului.

Cum functioneaza?

BLT Lymphastim are la baza principiul presoterapiei pneumatice. Astfel, se folosesc o serie de mansoane speciale cu camere multiple suprapuse care ofera un masaj delicat ce stimuleaza circulatia naturala a limfei prin corp.

Ce probleme rezolva?

Prin stimularea fluxului limfatic si a circulatiei sanguine, BTL Lymphastim reuseste sa reduca sindromul picioarelor grele, amelioreaza edemul si sustine procesul de slabire prin facilitarea eliminarii reziduurilor toxice din corp.

Cum decurge tratamentul?

In faza incipienta a tratamentului BTL Lymphastim, terapeutul care va supraveghea desfasurarea sedintei te va ajuta sa imbraci un costum special Velcro compus dintr-o pereche de pantaloni si maneci. Mai apoi, te vei intinde confortabil si tratamentul va incepe in scurt timp. Vei simti cum costumul se umfla si se dezumfla la intervale regulate, senzatia simtita comparandu-se un un masaj ce creeaza presiune temporara asupa membrelor.

Care sunt rezultatele?

Pe langa rezultatele cu caracter intern (imbunatatirea fluxui sanguin si limfatic), cel mai probabil te vei simti extrem de relaxat si invigorat.

Cate sedinte de tratament sunt necesare?

Numarul sedintelor este stabilit, de obicei, de terapeut in functie de afectiunile vizate. In mod normal, dat fiind faptul ca acest tip de tratament vine ca o completare a altora, se recomanda intre 4-6 sedinte pentru a putea simti beneficiile maxime.

Este dureros? Voi avea vanatai/cicatrici?

Nu, tratamentul de drenaj limfatic este absolut nedureros. Din contra, este chiar relaxant si inviorator.

DORESC O PROGRAMARE