Remodelare Corporala BTL Exilis Elite

Despre BTL Lymphastim

BTL Lymphastim este un aparat ce dispune de tehnologie avansată de ultimă pentru efectuarea stabilă și sigură a tratamentelor de drenaj limfatic. Printre beneficiile unui astfel de tratament amintim: îmbunătățirea fluxului limfatic și a circulației sanguine, fapt ce ajută la eliminarea senzației de greutate din picioare și la diminuarea edemului.

Cum funcționează?

BLT Lymphastim are la bază principiul presoterapiei pneumatice. Astfel, se folosesc o serie de manșoane speciale cu camere multiple suprapuse care oferă un masaj delicat ce stimulează circulația naturală a limfei prin corp.

Ce probleme rezolvă?

Prin stimularea fluxului limfatic și a circulației sanguine, BTL Lymphastim reușește să reducă sindromul picioarelor grele, ameliorează edemul și susține procesul de slăbire prin facilitarea  eliminării reziduurilor toxice din corp.

Cum decurge tratamentul?

În faza incipientă a tratamentului BTL Lymphastim, terapeutul care va supraveghea desfășurarea ședinței te va ajuta să îmbraci un costum special Velcro compus dintr-o pereche de pantaloni și mâneci. Mai apoi, te vei întinde confortabil și tratamentul va începe în scurt timp. Vei simți cum costumul se umflă și se dezumflă la intervale regulate, senzația simțită comparându-se un un masaj ce creează presiune temporară asupa membrelor.

Care sunt rezultatele?

Pe lângă rezultatele cu caracter intern (îmbunătățirea fluxui sanguin și limfatic), cel mai probabil te vei simți extrem de relaxat și învigorat.

Câte ședințe de tratament sunt necesare?

Numărul ședințelor este stabilit, de obicei, de terapeut în funcție de afecțiunile vizate. În mod normal, dat fiind faptul că acest tip de tratament vine ca o completare a altora, se recomandă între 4-6 ședințe pentru a putea simți beneficiile maxime.

Este dureros? Voi avea vânătăi/cicatrici?

Nu, tratamentul de drenaj limfatic este absolut nedureros. Din contră, este chiar relaxant și înviorător.

DORESC O PROGRAMARE