tratament corporal Timisoara

Cu toate stim ca aspectul inestetic al celulitei poate sa fie un adevarat cosmar.

Totusi, in zilele noastre – cu ajutorul tehnologiei de ultima ora – aceasta poate sa fie eliminata in totalitate redand astfel aspectul ferm si frumos al pielii din zonele problematice.

BTL X-Wave este un aparat destinat pentru tratament corporal anticelulitic ce foloseste tehnologie de ultima ora bazata pe generarea undelor acustice si electrice.

Cu toate ca poate suna dureros, un tratament corporal este insa complet lipsit de durere, rezultatele putand sa fie vizibile inca de la prima sedinta.

Undele acustice produc vibratii ce patrund adanc pana in straturile adipoase, distrugand celulele de grasime subdermale si imbunatatind circulatia sanguina pentru a stimula productia de colagen la nivel capilar.

Astfel, pielea este netezita iar fluxul sanguin este revitalizat pentru a sustine accelerarea ritmului metabolic in zonele supuse tratamentului, ceea ce duce la eliminarea aspectului neplacut al pielii.

Zone recomandate: abdomen, fese, coapse, flancuri, picioare si brate

In general, expunerea la un astfel de tratament corporal dureaza pana la 15 minute, timp in care zonele cu probleme sunt intens prelucrate.

In ciuda acestui tratament corporal de scurta durata, numeroasele teste si aplicari la nivel international au dovedit eficienta acestuia, BTL X-Wave fiind considerat unul dintre cele mai eficiente aparate pentru aplicarea unui tratament corporal anticelulitic.

Tehnologia sa inovatoare cu unde acustice asigura estomparea si reducerea efectului de “coaja de portocala”, redand pielii fermitatea si elasticitatea mult dorita.

Nu in ultimul rand, acest tip de tratament corporal anticelulitic poate sa fie de sine statator sau asociat cu BTL Exilis Elite in functie de recomandarile specialistilor din clinica.

Zone de utilizare: coapse, fese, brate si chiar abdomen.

Pentru mai multe informatii si programari, nu ezitati sa ne contactati. Personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru stabilirea unui plan de tratament corporal Timisoara personalizat.

tags: tratament corporal Timisoara

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana!

tratament corporal Timisoara
DORESC O PROGRAMARE