fbpx
Tratament anticelulitic in timisoara

BTL X-WAVE

Magiceanul care te scapa de celulita!

X-WAVE te scapa de aspectul de coaja de portocala!

btl_x_wave_3

X-Wave face imposibilul sa devina posibil!

Cand munca, familia si treburile casei te solicita la maximum, sa gasesti timp pentru ingrijirea personala poate parea o misiune imposibila. Intelegem ca iti doresti rezultate imediate si vizibile, fara sa sacrifici mult din putinul timp pe care il ai liber. De aceea venim in intampinarea ta cu magicianul BTL X-WAVE!

Aparatul BTL X-Wave foloseste unde de soc acustice pentru a combate celulita (gradul I, II, III), imbunatatind simultan elasticitatea si aspectul pielii, in timp ce elimina si vergeturile de pe pielea ta. De asemenea, stimuleaza si sistemul limfatic, amplificand beneficiile tratamentului. Nu-i asa ca este minunat?

btl_x_wave_3

Nu trebuie sa renunti la placerile verii! Expunerea la soare nu influenteaza rezultatele tratamentului, asa cum o fac alte tratamente. Poate fi efectuat chiar si pe pielea bronzata fara nici o grija. 

Descopera magia BTL X-WAVE! Tratamentul anticelulitic care iti garanteaza o piele mai ferma, mai elastica si fara celulita, intr-un timp record. Meriti sa te simti bine in pielea ta, indiferent cat de ocupata esti!

BTL X-WAVE utilizea unde acustice, care au un efect triplu împotriva celulitei!

Cum functioneaza BTL X-WAVE?

BTL X-Wave este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente dispozitive in lupta contra celulitei, vergeturilor si cicatricilor. Tehnologia sa inovatoare utilizeaza unde acustice, care au un efect triplu:

 • fragmenteaza tesutul adipos la nivel celular
 • stimuleaza productia de colagen
 • facilitează eliminarea retentiei de apa la nivel intracelular.

Undele acustice generate de BTL X-Wave penetreaza straturile profunde ale pielii, spargand tesuturile adipoase responsabile pentru aspectul inestetic al celulitei. Utilizarea undelor acustice in medicina este un proces dovedit stiintific, fiind folosit in trecut pentru tratarea diverselor afectiuni, inclusiv pentru dezintegrarea pietrelor la rinichi.

In medicina estetica, undele radiale acustice moi, au fost modificate cu succes pentru nevoile clinice ale terapiei celulitei si pentru tratamentul altor afectiuni estetice (vergeturi, cicatrici). Undele acustice sunt impulsuri de sunete extrem de puternice, non concentrate, care induc vibratii in interiorul corpului. O energie mai scazuta este utilizata pentru a evita deteriorarea tesutului, in timp ce undele penetreaza tesutul afectat pe o zona mare de tratament.

Care sunt beneficiile tratementului celulitei cu BTL X-Wave?

 • Non-invaziv si fara anestezie
 • Trateaza in profunzime
 • Pentru toate tipurile de piele si corp
 • Rezultate imediate si de durata
 • Distruge tesutul adipos
 • Creste colagenul din corp
 • Creste elasticitatea pielii
 • Reduce vizibil celulita

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Este BTL X-Wave alegerea potrivita pentru tine?

X-WAVE este ideal pentru orice persoana care doreste sa scape de celulita si vergeturi sau are nevoie de remodelare corporala , fara interventii chirurgicale si fara costuri ridicate. Daca ai nevoie de imbunatatirea generala a aspectului pielii, atunci sigur este pentru tine!

Cat de repede se vad rezultatele?

Rezultatele se pot vedea imediat dupa prima sedinta de tratament.

Pentru a obtine rezultate frumoase se recomanda intre 4 si 6 sedinte de tratament. Sedintele pot fi consecutive. Rezultatele vor continua sa se imbunatateasca de la sedinta la sedinta pana cand se atinge obiectivul propus.

Ce presupune tratamentul?

In timpul tratamentului, vei simti o miscare intensa, acompaniata de vibratii si pulsatii, dar fara durere. Tratamentul este non-invaziv si nedureros, fara a necesita timp de recuperare. Te poti intoarce la activitatile tale obisnuite imediat dupa tratament, intr-o pozitie confortabila.

Cat dureaza tratamentul?

Dupa o consultatie gratuita si o analiza corporala, specialistii Clinicii Estetica Timisoara iti vor crea un plan personalizat de tratament adaptat obiectivelor tale. Majoritatea pacientilor opteaza pentru 4-6 tratamente. O sedinta dureaza intre 7 si 10 minute, pentru fiecare zona tratata.

LISTA DE PRETURI

 • X-Wave Protocol / zona: de la 90 lei / 1 Sedinta

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top