Remodelare Corporala BTL Exilis Elite

Despre BTL X-Wave

BTL X-Wave este unul dintre cele mai apreciate si eficiente aparate in combaterea celulitei, a vergeturilor si a cicatricilor, utilizand tehnologie inovativa ce are la baza undele acustice. Acestea au un triplu efect: defragmenteaza la nivel celular tesutul adipos, stimuleaza productia de colagen si faciliteaza eliminarea retentiei intra-celulare de apa.

Cum functioneaza?

Undele acustice generate de BTL X-Wave patrund pana in straturile profunde ale pielii, fragmentand tesuturile adipoase ce creeaza aspectul inestetic al celulitei si facilitand productia de colagen pentru a reda elasticitatea si aspectul sanatos al pielii. Astfel, aspectul de “coaja de potocala”, dar si vergeturile, sunt vizibil diminuate.

Ce probleme rezolva?

Tehnologia patentata BTL X-Wave ajuta la indepartarea celulitei, diminueaza vizibil si rapid vergeturile, dar si sustine buna functionare a sistemului vascular capilar pentru a facilita productia de colagen si elastina. Astfel, pielea isi recapata aspectul neted si placut.

Cum decurge tratamentul?

Tratamentului BTL X-Wave este non-invaziv si nedureros, asa ca nu exista motive de ingrijorare. Tratamentul propriu-zis consta in masarea zonelor problematice timp de 7-10 minute cu ajutorul acestui aparat. El va crea o miscare puternica ce va fi insotita de vibratii si pulsatii constante, toate acestea insa fiind complet lipsite de durere.

Care sunt rezultatele?

Desi rezultatele pot sa difere de la client la client, de obicei rezultatele pot sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Nivelul de tesut adipos este vizibil diminuat, aspectul inestetic al celulitei este redus, iar pielea isi recapata fermitatea datorita intregului proces care faciliteaza productia de colagen si elastan.

Cat dureaza acestea – sunt permanente sau temporare?

In functie de severitatea gradului celulitic, rezultatele tratamentului BTL X-Wave pot sa fie vizibile imediat sau dupa o scurta perioada de timp in care procedura sugerata de terapeut va fi respectata. Aceste rezultate sunt relativ stabile in timp, insa pentru a garanta longetivitatea lor se recomanda sedinte de intretinere periodice.

Cate sedinte de tratament sunt necesare?

Planul de tratamentul BTL X-wave este stabilit in prealabil de un cadru al clinicii care este specializat si care va putea s sa-ti personalizeze procedura pentru a obtine cele mai bune rezultate. In general insa, acest tip de procedura dureaza intre 7-10 minute / zona si poate sa fie efectuat in fiecare zi. Pentru rezultate optime, specialistii sugereaza intre 4-6 sedinte de tratament.

Este dureros? Voi avea vanatai/cicatrici?

Nu, procedura este absolut nedureroasa si non-invaziva. Singurul lucru pe care il vei simti pe parcursul tratamentului este o anumita presiune ce va fi exercitata la intervale regulate.

DORESC O PROGRAMARE