Remodelare Corporala BTL Exilis Elite

Despre BTL X-Wave

BTL X-Wave este unul dintre cele mai apreciate și eficiente aparate în combaterea celulitei, a vergeturilor și a cicatricilor, utilizând tehnologie inovativă ce are la bază undele acustice. Acestea au un triplu efect: defragmentează la nivel celular țesutul adipos, stimulează producția de colagen și facilitează eliminrea retenției intra-celulare de apă.

Cum funcționează?

Undele acustice generate de BTL X-Wave pătrund până în straturile profunde ale pielii, fragmentând țesuturile adipoase ce creează aspectul inestetic al celulitei și facilitând producția de colagen pentru a reda elasticitatea și aspectul sănătos al pielii. Astfel, aspectul de “coajă de potocală”, dar și vergeturile, sunt vizibil diminuate.

Ce probleme rezolvă?

Tehnologia patentată BTL X-Wave ajută la îndepărtarea celulitei, diminuează vizibil și rapid vergeturile, dar și susține buna funcționare a sisteului vascular capilar pentru a facilita producția de colagen și elastină. Astfel, pielea își recapătă aspectul neted și plăcut.

Cum decurge tratamentul?

Tratamentului BTL X-Wave este non-invaziv și nedureros, așa că nu există motive de îngrijorare. Tratamentul propriu-zis constră în masarea zonelor problematice timp de 7-10 minute cu ajutorul acestui aparat. El va crea o mișcare puternică ce va fi însoțită de vibrații și pulsații constante, toate acestea însă fiind complet lipsite de durere.

Care sunt rezultatele?

Deși rezultatele pot să difere de la client la client, de obicei rezultatele pot să fie vizibile chiar și după prima ședință. Nivelul de țesut adipos este vizibil diminuat, aspectul inestetic al celulitei este redus, iar pielea își recapătă fermitatea datorită întregului proces care facilitează producția de colagen și elastan.

Cât durează acestea – sunt permanente sau temporare?

În funcție de severitatea gradului celulitic, rezultatele tratamentului BTL X-Wave pot să fie vizibile imediat sau după o scurtă perioadă de timp în care procedura sugerată de terapeut va fi respectată. Aceste rezultate sunt relativ stabile în timp, însă pentru a garanta longetivitatea lor se recomandă ședințe de întreținere periodice.

Câte ședințe de tratament sunt necesare?

Planul de tratamentul BTL X-wave este stabilit în prealabil de un cadru al clinicii care este specializat și care va putea să-ți personalizeze procedura pentru a obține cele mai bune rezultate. În general însă, acest tip de procedură durează între 7-10 minute / zonă și poate să fie efectuat în fiecare zi. Pentru rezultate optime, specialiștii sugerează între 4-6 ședințe de tratament.

Este dureros? Voi avea vânătăi/cicatrici?

Nu, procedura este absolut nedureroasă și non-invazivă. Singurul lucru pe care îl vei simți pe parcursul tratamentului este o anumită presiune ce va fi exercitată la intervale regulate.

DORESC O PROGRAMARE