Remodelare Corporala BTL Exilis Elite

MEZOTERAPIA BFC

Mezoterapia fara ace este o alternativa la mezoterapia clasica care foloseste ace, eliminand efectele secundare asociate injectiilor. Acest lucru ofera o gama larga de aplicatii posibile in tratamente locale ale fetei si corpului. Dispozitivul utilizeaza o combinatie de pulsatii stimulante cu unde ultrasonice si curent alternativ in forme variabile. Rezultatele acestor actiuni reprezinta procesul de electroporatie si stimularea nutritiei celulare.

NOUL TIP DE CURENT UTILIZAT

Pentru a obtine cele mai bune performante, am schimbat curentii uzuali in curent triunghiular. Acesta lucreaza cu polarizare pozitiva si negativa, ceea ce inseamna un stimulent extra ce ofera conditii mai bune pentru electroporatie si creste calitatea tratamentului per total. Combinat cu un ser de buna calitate, acest tratament ofera rezultate fantastice in multe probleme de piele, cum ar fi acnee, rozacee, decolorari ale pielii, etc.

PRINCIPALELE EFECTE:
  • Tonifierea imediata a pielii de pe fata;
  • Imbunatatirea tonusului pielii;
  • Revigorare si regenerare;
  • Oxigenarea si hranirea tesuturilor;
  • Modelare.

Peeling Cavitational

Peeling cavitational inseamna cel mai inalt standard al unui masaj cu ultrasunete, total neinvaziv si fara durere.

Aceasta tehnologie are rolul de sterilizare si curatare a suprafetei tratate, eliberand zona respectiva de reziduuri si sebuum ce ingreuneaza respiratia celulara.

Primul efect major il constituie cresterea alimentarii cu oxigen si implicit a circulatiei sangvine in organism.

Undele ultrasonice si curentul galvanic asigura comunicarea cu organismul, iar feedback-ul ajuta procesul de vindecare.

Procedura de Peeling Cavitational

Ultrasunete

Undele ultrasonice ofera un masaj la nivel celular, iar efectul de peeling curata suprafata pielii de impuritati si sebuum.

Urmatorul pas il constituie stimularea productiei de colagen pentru o absortie mai eficienta a nutrientilor in organism si dupa caz, tratamentul cosmetic ce se aplica punctual.

Ultrasunetele raman cea mai delicata forma de exfoliere fata de alte tehnologii existente, datorita faptului ca inlatura doar stratul superficial al pielii.

Curentul galvanic

Curentul galvanic a fost mereu in atentia specialistilor din domeniul medical ca si solutie viabila de vindecare a organismului. Traumatismele, artrita, intinderile musculare – sunt doar cateva exemple ce sunt tratate de asemenea prin aceasta tehnologie.

In domeniul esteticii medicale au inceput aplicarile practice inca de acum 50 de ani, astfel incat, acneea severe si sebuumul au fost primele situatii tratate.

Curentul de polaritate negativa ajuta in cresterea volumului vascular si a volumului de oxigen, ofedin pielii o textura mult mai fina. Cealalta polaritate a curentului galvanic, cea pozitiva, se foloseste cu precadere in finalul tratamentului pentru conservarea efectului de lifting.

Efectele simtite de pacient in timpul tratamentului sunt de natura termica datorita faptului ca straturile pielii sunt penetrate de caldura eliberata, de natura mecanica prin masajul vibratiilor aparatului, si nu in ultimul rand de natura biologica, se obtine reducerea inflamatiilor si imbunatatirea circulatiei sangvine.

Recomandari

Durata tratamentului este de 50 minute pentru parcursul unei sedinte, recomandate fiind 7 respectiv 10 sedinte, cu o pauza de 3 – 5 zile intre ele.

DORESC O PROGRAMARE