fbpx
Crestere si definire musculara in timisoara

BTL EMSCULPT

Abdomen si fese lucrate la o programare distanta!

Te-ai saturat de orele petrecute in sala de fitness pentru a-ti creste musculatura si a-ti defini formele? Nu mai este nevoie!

Te-ai saturat de orele petrecute in sala de fitness pentru a-ti creste musculatura si a-ti defini formele? Nu mai este nevoie!

Solutia este mult mai simpla decat iti imaginezi tu! 

Aceasta tehnologie de crestere si definire musculara ajuta inca de la prima sedinta sa-ti dezvolti musculatura la care ai visat, iar in 30 de minute vei arata ca dupa 3 luni de exercitii fizice intense! Este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati! I-ati partenerul si hai sa-ti sculptam corpul mult visat! 

Acest dispozitiv incredibil foloseste tehnologia HIFEM (High-Intensity Focused Electro-Magnetic) care produce contractii musculare supramaximale si care nu pot fi realizate prin actiune voluntara, in sala de fitness. Planul de tratament este conceput pentru a-ti oferi rezultate rapide si vizibile, permitandu-ti sa te concentrezi asupra lucrurilor cu adevarat importante din viata ta!

Daca inca nu te-am convins, te invitam la o sedinta de tratament si te vei convinge singur!

EMSCULPT ofera prima procedura non-invaziva de tonifiere a feselor din lume!

Vino si incearca acest aparat revolutionar!

De ce BTL EMSCULPT functioneaza rapid si eficient?

EMSCULPT este singura procedura care ajuta femeile si barbatii sa-si dezvolte masa musculara si sa-si sculpteze corpul. In plus, EMSCULPT ofera prima procedura non-invaziva de tonifiere a feselor din lume. Da. Ai auzit bine! Fese definite si tonifiate in cateva clipe!

EMSCULPT utilizeaza tehnologia HIFEM prin care produce contractii musculare supramaximale care nu pot fi realizate prin actiune voluntara. Cand esti expus la contractii supramaximale, tesutul muscular este obligat sa se adapteze la o astfel de stare extrema.

Muschii raspund printr-o remodelare profunda a structurii interne, de exemplu prin cresterea miofibrilelor (hipertrofie musculara) si crearea de noi lanturi de proteine si fibre musculare (hiperplazie musculara). Procesul are ca rezultat cresterea densitatii musculare si a volumului.
Muschiul se contracta cu 100%, 20.000 de contractii intr-o sedinta de 30 de minute este echivalentul a 20.000 de abdomene sau 20.000 de genuflexiuni!

Procedura EMSCULPT este in prezent aprobata FDA pentru a va sculpta abdomenul, fesele, bratele, gambele si coapsele.

Care sunt beneficiile tratementului cu BTL EMSCULPT ?

  • Non-invaziv si fara anestezie
  • Pentru toate tipurile de corp
  • Dezvolta musculatura si reduce grasimea
  • Ridica fesele non-invaziv
  • Reduce grasimea cu 19%
  • Creste masa musculara cu 16%
  • Reduce diastaza abdominala cu 19%

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Este BTL EMSCULPT alegerea potrivita?

EMSCULPT este ideal pentru orice persoana care doreste sa creasca in masa musculara și sa-si defineasca formele, fara interventii chirurgicale si fara costuri ridicate. EMSCULPT ajuta la dezvoltarea mesei musculare si reducerea grasimii de pe 5 zone ale corplui, iar daca tu iti doresti un corp tonifiat si definit, atunci sigur este pentru tine!

Cat de repede se vad rezultatele?

Rezultatele se pot vedea imediat dupa prima sedinta de tratament.
Dupa doar 4 sedinte de tratament cu BTL EMSCULPT intregul tau corp va arata extraordinar! Rezultatele vor continua sa se imbunatateasca de la sedinta la sedinta pana cand se atinge obiectivul propus.

Ce presupune tratamentul?

Cea mai comuna perceptie a terapiei este comparata cu un antrenament fizic intens. Acest tratament este neinvaziv, nedureros si nu necesita timp de recuperare, va puteti relua activitatea normala imediat dupa tratament. Tratamentul se face intr-o pozitie relaxanta.

Cat dureaza tratamentul?

In urma unei consultatii gratuite si a analizei corporale, specialistii Clinicii Estetica Timisoara va ajuta sa intocmiti planul individual de tratament adaptat obiectivelor dumneavoastra specifice. Majoritatea pacientilor incep cu 4-6 tratamente, programate la un interval de 2-3 zile. Un tratament dureaza aproximativ 20-30 minute, in functie de zona tratata.

LISTA DE PRETURI

  • Tratament Crestere si definire musculara: 1100 / 1 Sedinta
  • Tratament Crestere si definire musculara: 5280 / 6 Sedinte

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top