drenaj limfatic Timisoara

Tratamentul de drenaj limfatic BTL Lymphastim este recunoscut ca fiind una dintre cele mai sanatoase proceduri non-invazive pentru mentinerea sanatatii corpului nostru, dar si pentru tratarea diferitelor probleme.

Tratamentul drenaj limfatic BTL Lymphastim functioneaza pe principiul presoterapiei, procedeu al carei eficienta este dovedita prin multiplele rezultate pe care le-a adus pana acum.

Procedura de drenaj limfatic este una nedureroasa, avand efecte benefice multiple precum:

  • reducerea edemurilor (umflarea membrelor) si calmarea spasmelor musculare
  • relaxarea muschilor si reducerea excesului de lichide cu reziduuri metabolice
  • imbunatatirea ciculatiei sangvine si sustinerea procesului de slabire
  • stimularea tractului digestiv prin masarea si comprimarea abdomenului
  • imbunatatirea oxigenarii sangelui ce duce la dobandirea unui tonus muscular mai bun
  • stimularea sistemul limfatic si imbunatatirea sistemului imunitar

tags: drenaj Limfatic Timisoara

Zone recomandate: picioare, abdomen, brate

Tratamentul de drenaj limfatic BTL Lymphastim este recomandat atat de sine-statator, cat si in combinatie cu BTL X-Wave, BTL Exilis Elite, asigurand rezultate remarcabile prin accelerarea procesului de eliminare a celulelor adipoase distruse si a altor reziduuri metabolice.

Mai mult de atat, el trateaza si sindromul “picioarelor grele”, fiind ideal pentru persoanele care petrec mult timp in picioare sau pe tocuri pentru a preveni aparitia venelor varicoase.

Cum functioneaza aceasta procedura?

Sedintele de drenaj limfatic cu BTL Lymphastim sunt asemanatoare ca senzatie cu un masaj obisnuit si au rolul de a elimina excesul de fluid extracelular din tesuturi.

In acelasi timp, acest procedeu stimuleaza sistemul circulator, ceea ce duce la eliminarea surplusului de apa care de obicei se stocheaza la nivelul membrelor inferioare, cauzand diferite afectiuni si probleme.

Pe durata acestui tip de tratament, veti imbraca costumul special Velcro ce contine doua camere separate care vor cuprinde membrele inferioare pana la talie.

Ulterior, acestea se vor umfla si se vor dezumfla, aplicand presiune moderata in zonele cu probleme.

Recomandari: pentru obtinerea celor mai bune rezultate pe termen lung, specialistul nostru iti va propune un plan de tratament personalizat. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana!

tags: drenaj Limfatic Timisoara

drenaj limfatic Timisoara
DORESC O PROGRAMARE