fbpx

Drepturi de autor

Prin utilizarea oricărei părți a site-ului www.estetica-timisoara.ro, acceptați automat toate regulile actuale de utilizare.

Utilizatorilor li se cere să citească regulile de utilizare, și se consideră că vizitatorii site – ului www.estetica-timisoara.ro, sau orice parte a acesteia, în orice moment să se întâlnească cu normele în vigoare, și că ei le înțeleg complet.

Nicio parte a site-ului www.estetica-timisoara.ro nu ar trebui utilizată în scopuri ilegale, nici pentru promovarea acesteia.

Toți vizitatorii au dreptul să utilizeze gratuit conținutul site-ului www.estetica-timisoara.ro, cu excepția cazului în care încalcă condițiile de utilizare.

Site-ul www.estetica-timisoara.ro este alcătuit din conținut propriu, conținut și agenți de publicitate, conținut gratuit, conținut creat de vizitatori și linkuri către site-uri externe.

Accesul la site-ul www.estetica-timisoara.ro și întregul său conținut sunt permise persoanelor de orice vârstă.

Utilizarea neautorizată a oricărei părți a site-ului fără permisiunea proprietarului drepturilor de autor (parteneri, utilizatori …) este considerată o încălcare a drepturilor de autor și este supusă unui proces.

Dacă sunteți de părere că site – ul www.estetica-timisoara.ro a  încălcat drepturile de autor, cazul va fi considerat instantaneu, iar conținutul problematic va fi eliminat imediat după eventuala stabilire.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza periodic regulile de pe www.estetica-timisoara.ro fără notificare. Utilizatorii pot fi informati asupra modificarilor si actualizarilor importante de pe site-ul www.estetica-timisoara.ro prin e-mail sau prin postarile de pe site.

Shopping Cart
Scroll to Top