Remodelare Corporala BTL Exilis Elite

CUM ACTIONEAZA EXILITE?

Tratamentul EXILITE prin fotoregenerare SPL funcţionează pe principiul fototermolizei selective, care este proprietatea melaninei (din leziunea pigmentară) sau a hemoglobinei (din vasul dilatat) de a absorbi energia luminoasă pe care o converteşte în caldură la nivelul pielii, fără a ţinti structurile tegumentare înconjurătoare, dând un imbold puternic activităţii din interiorul celulelor. Principalele componente ale foto-îmbătrânirii (îmbătrânirea cauzata de expunerea neprotejata la soare) sunt reprezentate de discromia pielii (petele) şi teleangiectaziile faciale (vasele dilatate faciale), acompaniate şi de alte manifestări ale fotoîmbătrânirii (riduri, piele uscată, etc.).

Cum acţionează tratamentul de fotoregenerare?

Lumina intens pulsată induce o temperatură ridicată în profunzimea ţesuturilor. Astfel metabolismul intracelular este mult intensificat, stimulând fibroblaştii să sintetizeze elastină şi colagen, ceea ce duce la o îmbunătăţire semnificativă a calităţii tenului. Înainte de tratamentul se impune efectuarea unui test de piele pentru tolerabilitatea pielii.

Tehnologia Exilite oferă o soluție sigură, ușoară, nedureroasă și rapidă de îndepărtare a părului nedorit, putând fi folosită cu succes pe corp sau pe față. Tehnologia BTL de ultimă oră garantează distribuția energiei aplicate, reducând la minimum riscul de afectare a pielii. Rezultatele clinice excelente sunt asigurate de o putere a energiei care ajunge până la 40 J/ cm pătrat.

Atât pacientul, cât şi operatorul beneficiază de o terapie rapidă iar datorită sistemului de răcire avansat a safirului, terapia este blândă cu pielea.

Filtrele de o precizie înaltă stabilesc spectrul luminos necesar, astfel încât să poată fi tratată o gamă cât mai mare de indicaţii estetice, precum acneea, hiperpigmentaţiile, leziunile vasculare sau epilarea pe fototipuri de piele IV şi V. Pentru obţinerea rezultatului dorit pot fi necesare mai multe sedinţe în funcţie de modificările existente sau de reactivitatea pielii, sedinţele fiind spaţiate la un interval de aproximativ 4 săptămâni. Rezultatele şi numărul şedinţelor de care este nevoie depinde de la individ la individ şi de zona care este tratată.

DORESC O PROGRAMARE