epilare definitiva barbati Timisoara

CUM ACTIONEAZA EXILITE?

Tratamentul EXILITE prin fotoregenerare SPL functioneaza pe principiul fototermolizei selective, care este proprietatea melaninei (din leziunea pigmentara) sau a hemoglobinei (din vasul dilatat) de a absorbi energia luminoasa pe care o converteste in caldura la nivelul pielii, fara a tinti structurile tegumentare inconjuratoare, dand un imbold puternic activitatii din interiorul celulelor. Principalele componente ale foto-imbatranirii (imbatranirea cauzata de expunerea neprotejata la soare) sunt reprezentate de discromia pielii (petele) si teleangiectaziile faciale (vasele dilatate faciale), acompaniate si de alte manifestari ale fotoimbatranirii (riduri, piele uscata, etc.).

Cum actioneaza tratamentul de fotoregenerare / epilare definitiva barbati Timisoara?

Lumina intens pulsata induce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor. Astfel metabolismul intracelular este mult intensificat, stimuland fibroblastii sa sintetizeze elastina si colagen, ceea ce duce la o imbunatatire semnificativa a calitatii tenului. Inainte de tratament se impune efectuarea unui test pentru tolerabilitatea pielii.

Tehnologia Exilite ofera o solutie sigura, usoara, nedureroasa si rapida de indepartare a parului nedorit, putand fi folosita cu succes pe corp sau pe fata. Tehnologia BTL de ultima ora garanteaza distributia energiei aplicate, reducand la minimum riscul de afectare a pielii. Rezultatele clinice excelente sunt asigurate de o putere a energiei care ajunge până la 40 J/ cm patrat.

Atat pacientul, cat si operatorul beneficiaza de o terapie rapida iar datorita sistemului de racire avansat a safirului, terapia este blandă cu pielea.

Filtrele de o precizie inalta stabilesc spectrul luminos necesar, astfel incat sa poata fi tratata o gama cat mai mare de indicatii estetice, precum acneea, hiperpigmentatiile, leziunile vasculare sau epilarea pe fototipuri de piele IV si V. Pentru obtinerea rezultatului dorit pot fi necesare mai multe sedinte in functie de modificarile existente sau de reactivitatea pielii, sedintele fiind spatiate la un interval de aproximativ 4 saptamani. Rezultatele si numarul sedintelor de care este nevoie depind de la individ la individ si de zona care este tratata.

tags: epilare definitiva barbati Timisoara

DORESC O PROGRAMARE