epilare femei Timisoara

Sedintele de epilare definitiva nu au fost niciodată mai sigure si mai eficiente decat acum.

BTL Exilite este un aparat medical testat, omologat si patentat care are la baza principiul luminii intens pulsate (IPL) care este cea mai avansata tehnologie de epilare definitiva distrugand foliculul individual de par.

Pulsatiile controlate de lumina penetreaza stratul superior al pielii si sunt absorbite de melanina din foliculul de păr – una dintre substantele proprii corpului.

TEHNOLOGIA EXILITE este creata special pentru a elimina parul nedorit prin IPL, oferind in acelasi timp confort absolut pacientului.

Melanina transforma energia luminoasa in caldura. Aceasta caldura este transferata in foliculul de par si il distruge facand astfel imposibila cresterea repetata a firului de par.

TEHNOLOGIA POSTLIGHT permite pacientului o recuperare imediata si confortabila, aparatul fiind ideal pentru mai multe tratamente ale pielii:

  • epilare femei (fototip I-V)
  • pete solare si de batranete
  • reducerea acneei
  • fotorejuvenare
  • leziuni vasculare

tags: epilare femei Timisoara

Epilare femei zone tratate: membre superioare si inferioare, piept, abdomen, fese, spate, axila, fata, zona inghinala

Controlul desavarsit asupra aparatului, cat si tehnologia de ultima generatie fac ca acest aparat sa fie considerat unul dintre cele mai eficiente de pe piata in momentul actual.

Acest aparat dispune de doua sisteme de racire: unul cu apa pentru racirea lampii aparatului, iar cel de-al doilea sistem este un sistem complex de racire in safirul luminous pentru a diminua durerea resimtita de catre pacient.

Astfel, singurul lucru pe care il veti simti in timpul sedintelor de epilare definitiva vor fi niste intepaturi fine la fiecare impuls. Pentru pacientii mai sensibili se va ajusta intensitatea aparatului chiar in timpul tratamentului pentru ca acesta sa fie confortabil pentru persoana in cauza.

Recomandari: pentru rezultate optime in parametri normali, se recomanda intre 4-6 sedinte de epilare definitiva / zona programate la un interval de 6-8 săptămani. Totusi, aceste date pot sa varieze in functie de fiecare client in parte!

Pentru mai multe informatii, va sugeram un consult in care personalul nostru va va pregati un plan personalizat.

tags: epilare femei Timisoara

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana!

epilare femei Timisoara
DORESC O PROGRAMARE