epilare definitiva

Ședințele de epilare definitiva nu au fost niciodată mai sigure și mai eficiente decât acum.

BTL Exilite este un aparat medical testat, omologat și patentatcare are la bază principiul lumini intens pulsate (IPL) care este cea mai avansată tehnologie de epilare definitivă distrugând foliculul individual de păr.

Pulsațiile controlate de lumină penetrează stratul superior al pielii și sunt absorbite de melanina din foliculul de păr – una dintre substanțele proprii corpului.

TEHNOLOGIA EXILITE este creată special pentru a elimina părul nedorit prin IPL, oferind în același timp confort absolut pacientului.

Melanina transformă energia luminoasă în căldură. Această căldură este transferată în foliculul de păr și îl distruge făcând astfel imposibilă creșterea repetată a firului de păr.

TEHNOLOGIA POSTLIGHT permite pacientului o recuperare imediată și confortabilă, aparatul fiind ideal pentru mai multe tratamente ale pielii:

  • epilare definitivă (fototip I-V)
  • pete solare și de bătrânețe
  • reducerea acneei
  • fotorejuvenare
  • leziuni vasculare

Epilare definitiva zone tratate: membre superioare și inferioare, piept, abdomen, fese, spate, axilă, față, zona inghinală

Controlul desăvârșit asupra aparatului, cât și tehnologia de ultimă generație fac ca acest aparat să fie considerat unul dintre cele mai eficiente de pe piață în momentul actual.

Acest aparat dispune de două sisteme de răcire: unul cu apa pentru răcirea lămpii aparatului, iar cel de-al doilea sistem este un sistem complex de răcire în safirul luminous pentru a diminua durerea resimțită de către pacient.

Astfel, singurul lucru pe care îl veți simți în timpul ședințelor de epilare definitiva vor fi niște ințepături fine la fiecare impuls. Pentru pacienții mai sensibili se va ajusta intensitatea aparatului chiar în timpul tratamentului pentru ca acesta să fie confortabil pentru persoana în cauză.

Recomandări: pentru rezultate optime în parametri normali, se recomandă între 4-6 ședințe de epilare definitivă / zonă programate la un interval de 6-8 săptămâni. Totuși, aceste date pot să varieze în funcție de fiecare client în parte!  

Pentru mai multe informații, vă sugerăm un consult în care personalul nostru vă va pregăti un plan personalizat.

  Rezultatele pot varia de la persoană la persoană!

epilare definitiva
DORESC O PROGRAMARE