fbpx
injectare botox in timisoara

Injectare cu toxina botulinica

Varsta nu trebuie sa se vada pe chipul tau

Pielea se schimba odata cu varsta. Pierde colagen si elastina, iar rezultatul este pierderea fermitatii si finetii pielii. 

Pe langa trecerea timpului, isi pune amprenta si alimentatia, stresul, fumatul, razele solare si ingrijirea necorespunzatoare a pielii, care duc la formarea ridurilor. Ridurile si pliurile cutanate de expresie sunt produse de contractarea muschilor sub piele, adica de cate ori zambim, radem sau ne incruntam, lasam semne pe chipul nostru.  

Stim ca nu este placut cand ne uitam in oglinda sa observam noi cute, noi riduri sau chiar anii care au trecut peste chipul nostru fara sa tina cont daca suntem sau nu pregatite pentru aceste schimbari. 

Cu toate acestea, exista o solutie veche de 30 de ani, care inca ne ajuta sa mai pacalim niste ani din viata noastra si care ne readuce increderea si aspectul dorit al tenului nostru!

Injectarea botoxului elimina ridurile de pe fata ta!

Elimina aspectul de frunte incretita

Ce este toxina botulinica ?

Toxina botulinica este o substanta purificata, derivata din bacteria clostridium botulinum si folosita azi in nenumarate proceduri cosmetice si afectiuni medicale.

Injectiile cu toxina botulinica (botox) functioneaza prin slabirea sau paralizarea temporara a anumitor muschi sau prin blocarea actiunii anumitor nervi.

Concret, injectiile de toxina botulinica blocheaza semnalele nervoase ale muschiului in care substanta a fost injectata, astfel incat muschiul nu mai este capabil sa se contracte. Rezultatul final este diminuarea ridurilor faciale nedorite si imbunatatirea aspectului tenului.

Care sunt beneficiile injectarii cu toxina botulinica?

 • Minim invaziv
 • Te scapa de ridurile fine sau profunde
 • Elimina aspectul de frunte incretita
 • Elimina aspectul de laba-gastei din jurul ochilor
 • Elimina ridurile dintre sprancene
 • Elimina cutele din zona gurii

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Este potrivita pentru mine injectarea cu botox?

Injectarea cu botox sau toxina botulinica este ideala pentru orice persoana care doreste sa scape de ridurile fine sau profunde, fara interventii chirurgicale si fara costuri ridicate. Botoxul umple si netezeste aspectul pielii lasand un aspect natural, fara efect artifical! Daca si tu iti doresti sa recapeti prospetimea chipului tanar, atunci sigur este pentru tine!

Cum se realizeaza procedura de injectare cu toxina botulinica?

Procedura este usor dureroasa si se face sub anestezie locala cu crema anestezica. 

Se fac multiple injectari intradermice, superficiale, cu un ac foarte fin. Nu necesita timp de recuperare, iti poti relua activitatea normala imediat dupa tratament. Tratamentul se face intr-o pozitie relaxanta.

In cat timp isi face efectul?

Efectul toxinei botulinice se instaleaza in 7-10 zile de la injectare. Aceasta persista pe o perioada de 12-16 luni. Ai nevoie de doar o sedinta intineri cativa ani! Rezultatele vor continua sa se imbunatateasca pe masura ce se repeta procedura, astfel se mareste si intervalul de timp la care va fi nevoie de o noua sedinta.

Cat dureaza procedura?

Un tratament dureaza aproximativ 10-20 minute, depinde de zonele in care se doreste corectarea estetica.

NU este indicata aceasta procedura daca...

 

 • Ai o boala neurologica severa.
 • Administrezi medicamente cu anticuagulant (se recomanda intreruperea tratamentului 2-3 zile, cu acordul medicului specialist si reluarea acestuia dupa injectare)

Care sunt posibilele reactii adverse?

Poate aparea inrosirea locala temporara, un usor disconfort, edem sau sangerarea punctiforma cu aparitia unei echimoze. Acestea dispar in cateva zile. Rar, se mai intampla sa apara o slabiciune musculara in zona injectata, neafectand activitatea zilnica.

Ce sa NU faci inainte de procedura

 • Nu lua medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (aspirina, nurofen), acestea pot creste riscul de sangerare si aparitie a echimozei (vanatai). 
 • Nu-ti epila zona cu cateva zile inainte de procedura.

Ce sa faci dupa procedura

 • Poti sa aplici local o crema de prevenire a echimozelor (gel arnica) sau comperese reci.
 • Evita frecarea sau masajul zonei tratate 24 ore dupa procedura.
 • Evita efortul fizic intens, sauna, epilatul, consumul de alcool sau alte activitati care pot produce supraincalzire, timp de o saptamana.

LISTA DE PRETURI

 • Injectare Toxina Botulinica Frunte + Glabela: 1260 lei/ 1 Sedinta
 • Injectare Toxina Botulinica Ochi: 1000 lei/ 1 Sedinta
 • Injectare Toxina Botulinica Ochi + Glabela + Frunte: 1760 lei/ 1 Sedinta

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top