Lifting facial non invaziv BTL Exilis Elite

Pierderea elasticitatii pielii, aparitia ridurilor si efectele imbatranirii sunt doar cateva dintre problemele pe care tratamentul pentru rejuvenare faciala BTL Exilis Elite le solutioneaza eficient si fara durere.

BTL Exilis Elite este o metoda inovativa ce are la baza doua tehnologii complementare – radiofrecventa si ultrasunetele si este ideal pentru tratamentele de tip lifting facial non-invaziv, fiind o alternativa sigura si nedureroasa, cu efecte imediate si de lunga durata.

Capatul cu design special conceput pentru liniile faciale si gat face ca tratamentul sa fie usor de aplicat chiar si in cele mai dificile zone, rezultatele fiind imediate:

  • lifting non-invaziv fara ace, fara anestezie
  • reducerea si atenuarea ridurilor fine si a liniilor de expresie
  • redarea fermitatii pielii
  • refacerea conturului fetei
  • iluminarea tenului

Zone recomandate: fata, gat, maini

Cum functioneaza

In tratamentul de rejuvenare faciala BTL Exilis Elite, undele de radio-frecventa si ultrasunetele patrund pana in straturile cele mai profunde ale dermei, stimuland astfel productia de colagen si elastan, dar si circulatia la nivel capilar.

Tehnologia unică de care aparatul dispune – EFC™ – sau “energy flux control” asigura distribuirea uniforma a energiei pe intreaga durata a sesiunii de tratament, asigurand astfel eficienta tratamentului.

Astfel, prin tratamentul pentru rejuvenare faciala, pielea isi recapata aspectul tanar in mod natural, fara sa fie nevoie de interventii chirurgicale.

Aprobarile FDA pe care aparatul le-a obtinut in SUA, garanteaza rezultate vizibile si de lunga durata fara efecte secundare si fara durere!

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, numarul de sedinte recomandate variaza intre 4 si 6, cu o pauză de 7-10 zile intre ele.

Desi rezultatele pot fi observate dupa prima sedinta de tratament, rezultatul final se inregistreaza la 3 luni de zile de la finalizarea ultimei sedinte de tratament.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana!

Lifting facial non invaziv BTL Exilis Elite
DORESC O PROGRAMARE