fbpx
masaj terapeutic in timisoara

Masaj terapeutic

Minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

Invata sa-ti oferi mici doze de relaxare zilnic pentru a avea un stil de viata sanatos din punct de vedere fizic si psihic!

Simti ca te doare tot corpul? Ai mereu mainile si picioarele reci?

 Stresul si atacurile de panica nu-ti dau pace? Poate este timpul sa gusti din magia masajului terapeutic!

 

Cum te poate ajuta masajul terapeutic sa uiti de griji, de durerile musculare, crampe si alte afectiuni care iti ingreuneaza viata? 

Masajul terapeutic este una dintre practicile medicinei complementare care cuprinde kinetoterapia, apifitoterapia, homeopatia, acupunctura si psihoterapia.

Este utilizat pentru a ameliora si trata durerile, contracturile musculare, unele tipuri de leziuni osteoarticulare, drenaj limfaitc, de asemenea este folosit si pentru tratamentul unor afectiuni mentale si emotionale, inclusiv ameliorarea stresului, anxietatii si depresiei, contribuind la gestionarea simptomelor asociate atacurilor de panica.

 

Nu in ultimul rand, masajul medical este utilizat pentru reducerea tensiunii arteriale si musculare, prin inducerea unei stari de calm si relaxare profunde. 

 

Nu uita, starea de bine este esentiala pentru o viata calitativa!

Pentru o viata lunga iti recomandam un stil de viata normal, sanatos si fara stres!

MINTE SANATOASA INTR-UN CORP SANATOS!​

De ce ai nevoie de masajul terapeutic?

Masajul terapeutic foloseste o combinatie de tehnici specifice de masaj care pot fi asociate si variate in functie de scopul principal urmarit. 

Ca iti doresti cresterea mobilitatii, ameliorarea durerii, detensionarea musculara si psihica, stimularea circulatiei sangvine si limfatice, acesta este potrivit pentru nenumarate simptomatologii. 

Indiferent de scopul principal, masajul este asociat mereu cu efectul de relaxare si senzatia de bine. 

Sedintele de masaj medical nenumarate efecte fiziologice precum scaderea ritmului cardiac, cresterea temperaturii si stimularea receptorilor senzoriali. 

Tehnicile utilizate se pot adresa unor zone specificeale corpului (membre, spate, zona cervicala, umeri, articulatii si altele) sau intregului corp.

Care sunt beneficiile masajului terapeutic?

  • Scade ritmul cardiac si tensiunea arteriala ca urmare a cresterii vasodilatatiei periferice si a relaxarii musculaturii, astfel sangele venos ajunge mai usor la inima, usurand efortul cardiac
  • Scade concentratia hormonilor de stres si favorizeaza metabolizarea acestora
  • Stimuleaza circulatia sanguina periferica, fapt care favorizeaza aportul de oxigen si nutrienti la nivelul muschilor, straturilor profunde si superficiale ale pielii
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor deteriorate si creste flexibilitatea
  • Contribuie la eliminarea mai rapida a acidului lactic in fluxul sanguin
  • Creste temperatura in tesuturile moi, stimuland un raspuns general de relaxare si mesaje inhibitoare din partea sistemului nervos, reducand tensiunea musculara si durerea
  • Ajuta in gestionarea simptomelor de anxietate, depresie, tulburari digestive, fibromialgie, dureri de spate si de cap, insomnie, nevralgii, terapia postoperatorie, tulburari temporomandibulare, leziuni sportive si traumatisme in perioada de recuperare si contribuie la ameliorarea atacurilor de panica

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Ce face ca masajul terapeutic sa fie alegerea potrivita?

Masajul terapeutic este ideal pentru tine daca doresti sa scapi de anumite dureri musculare, articulare, lombare, cervicale, toracice, sau sa-ti pui in miscare circulatia sangvina, sa-ti diminuezi nivelul de stres sau alte tulburari inrudite cu acesta.

Masajul terapeutic este esential in primul rand, pentru un stil de viata normal, sanatos, fara stres sau dureri persistente. Daca si tu ai nevoie de acest tip de terapie, atunci sigur este pentru tine!

Cat de repede se simt rezultatele masajului terapeutic?

Durerile se amelioreza imediat dupa prima sedinta de tratament. Impreuna cu specialistul se va alcatui o schema de tratament pentru simptomatologia fiecarui pacient. 
Rezultatele vor continua sa se imbunatateasca de la sedinta la sedinta pana cand se atinge obiectivul propus.

Ce presupune masajul?

Cea mai comuna perceptie a terapiei este comparata presiuni de intensitate medii asupra zonelor masate. Acest tratament este nedureros si nu necesita timp de recuperare, va puteti relua activitatea normala imediat dupa tratament. Tratamentul se face dintr-o pozitie relaxanta. Tinuta zonelor masate va fi una sumara, invelita doar cu un prosop. 

Cat dureaza masajul? De cate sedinte am nevoie?

In urma unei consultatii gratuite si a analizei corporale, specialistii Clinicii Estetica Timisoara va ajuta sa intocmiti planul individual de tratament adaptat obiectivelor dumneavoastra specifice. Majoritatea pacientilor incep cu o sedinta de masaj terapeutic o data pe saptamana daca procesul nu este unul de recuperare. 

In cazul in care se face masaj terapeutic pentru recuperare, atunci sedintele de masaj terapeutic se stabilesc impreuna cu specialistul in functie de nevoile clientului. 

Fiecare sedinta de masaj terapeutic poate varia de la 30 minute la 90 minute, in functie de necesitatea clientului si recomandarea specialistului. 

LISTA DE PRETURI

  • Masaj terapeutic 50' : 150 lei / 1 Sedinta

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top