fbpx
TRATAMENT PEELING CAVITATIONAL IN TIMISOARA

MEZOTERAPIA BFC

CURATA, OXIGENEAZA SI HRANESTE!

Mezoterapiea BFC face minuni atunci cand vine vorba de sanatatea tenului tau!

Mezoterapiea BFC face minuni atunci cand vine vorba de sanatatea tenului tau!

Aceata este o tehnica revolutionara in domeniul esteticii, care combina o formula speciala de vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante nutritive esentiale pentru tenul tau. 

Acest tratament este unul personalizat pentru fiecare persoana in parte si vizeaza problemele specifice ale pielii, tratandu-le in profunzime.

Ce face mezoterapia BFC atat de special? 

Ei bine, ofera pielii tale un cocktail de ingrediente pentru ca tenul tau sa fie sanatos si echilibrat. Prin aceasta tehnica se stimuleaza productia de colagen si elastina, fapt care tine semnele imbatranirii departe de tine! 

Hidrateaza intens pielea si o revitalizeaza in profunzime. Rezultatul? Un ten ferm, luminos si increzator, cu o textura imbunatatita si un aspect mai tanar.

Daca inca nu te-am convins, te invitam la o sedinta de tratament si te vei convinge singura!

Obtine si tu o piele vizibil echilibrata, mai ferma, mai luminoasa!

TRATEAZA: ACNEEA, ROZACEEA SI CUPEROZA

De ce MEZOTERAPIA BFC functioneaza rapid si eficient?

Mezoterapia fara ace este o alternativa pentru mezoterapia clasica (cu ace), astfel, eliminand efectele secundare asociate injectiilor. Acest lucru ofera o gama larga de aplicatii posibile in tratamente locale ale fetei si corpului. 

Dispozitivul utilizeaza o combinatie de pulsatii stimulante cu unde ultrasonice si curent alternativ in forme variabile. 

Rezultatele acestor actiuni reprezinta procesul de electroporatie si stimularea nutritiei celulare. Pentru a obtine cele mai bune performante, utilizam curent triunghiular. Acesta lucreaza cu polarizare pozitiva si negativa, ceea ce ofera conditii mai bune pentru electroporatie si creste calitatea tratamentului per total.

Aceasta tehnologie are rolul de a steriliza si curata suprafata tratata, eliminand rezidurile de piele moarta si combaterea excesului de sebum. 

Acest tartament oxigeneaza in profunzime si stimuleaza circulatia sanguina in organism, fapt care ajuta in procesul de vindecare al tesutului. 

Combinat cu un ser, acest tratament ofera rezultate fantastice in multe probleme de piele, cum ar fi acneea, rozaceea, decolorarea pielii, etc. 

Care sunt beneficiile tratementului cu BTL EXILITE?

  • Non-invaziv si fara anestezie
  • Pentru toate tipurile de corp si piele
  • Imbunatateste tonusul pielii
  • Oxigeneaza si hraneste tesutul
  • Combate acneea si hiperhidroza
  • Corecteaza melasma, rozaceea si cuperoza
  • Regenereaza tesutul

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Este MEZOTERAPIA BFC pentru mine?

MEZOTERAPIA BFC este ideala pentru orice persoana care doreste oxigenarea, curatarea si exfolierea tenului fara interventii chirurgicale si fara costuri ridicate. Mezoterapia BFC ajuta la rejuvenarea tesutului pentru un aspect intinerit, fara imperfectiuni si tesut mort, iar daca tu iti doresti o piele ferma, bine definita si fara pete, atunci sigur este pentru tine!

Cat de repede se vad rezultatele?

Rezultatele se pot vedea imediat dupa prima sedinta de tratament.
De obicei se fac intre 7-10 sedinte de tratament pentru rezultate extraordinare! Rezultatele vor continua sa se imbunatateasca de la sedinta la sedinta pana cand se atinge obiectivul propus.

Ce presupune tratamentul?

Acest tratament este non-invaziv, clientii percep tratamentul ca fiind nedureros, ca un masaj relaxant cald. Nu necesita timp de recuperare, va puteti relua activitatea normala imediat dupa tratament. Tratamentul se face intr-o pozitie relaxanta.

Cat dureaza tratamentul?

In urma unei consultatii gratuite si a analizei corporale, specialistii Clinicii Estetica Timisoara va ajuta sa intocmiti planul individual de tratament adaptat obiectivelor dumneavoastra specifice. Majoritatea pacientilor incep cu 7-10 tratamente, programate la un interval de 3-5 zile. Durata sedintelor de tratament este de 50 minute.

LISTA DE PRETURI

  • Tratament Peeling Cavitational MEZOTERAPIA: 350 lei / 1 sedinta
  • Tratament Peeling Cavitational MEZOTERAPIA: 1680 lei / 6 sedinte

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top