rejunevare faciala barbati

Tratamentul EXILIS ELITE pentru rejuvenarea faciala si a gatului si la barbati

La nivelul fetei, in afara aparitiei liniilor fine de expresie si ale ridurilor, efectele imbatranirii se observa prin pierderea volumului facial, dar si prin lasarea pielii. Astazi, insa, putem atenua trecerea timpului cu ajutorul protocoalelor de reintinerire BTL EXILIS ELITE™ pentru lifting facial si pentru reintinerirea pielii fetei si a gatului.

  • Lifting non-invaziv
  • Fara ace, fara anestezie
  • Rezultate vizibile de la prima sesiune
  • Rezultate pe termen lung
  • Procedura rapida

Recomandata pentru: fata, gat, maini.

Tratamentul facial BTL EXILIS ELITE™ care utilizeaza puterea combinata a undelor de radio-frecventa (RF) si a ultrasunetelor, ofera o solutie nechirurgicala pentru lifting facial, care nu necesita anestezie si care ofera rezultate remarcabile inca de la prima sesiune. Aparatul este prevazut cu un aplicator special pentru fata, designul sau facandu-l eficient in toate zonele care necesita reintinerire.

Atat in cazul femeilor, dar si al barbatilor, tratamentul facial BTL EXILIS ELITE™ poate fi aplicat in jurul ochilor si al gurii, pe obraji, in zona barbiei, pe linia maxilarului, la nivelul gatului si al decolteului.

Dupa tratamentul BTL EXILIS ELITE™ veti observa o atenuare a liniilor de expresie, conturul fetei fiind restabilit pentru o redefinire a liniei maxilarului, o imbunatatire a texturii pielii, liniile fine disparand. Fata isi recastiga aspectul proaspat si tanar.

Cel mai important avantaj al acestei tehnologii inovatoare il reprezinta capacitatea sa de a utiliza unde de radio-frecventa centralizate, la adancimi diferite, cu combinatie ideala de caldura si racire, asigurand rezultate optime. Cu toate ca rezultatele pot fi observate, de obicei, dupa prima sedinta de tratament, cele optime se inregistreaza dupa 4 – 6 sesiuni, programate in interval de 1 – 2 luni.

Pentru imbunatatirea rezultatelor, terapeutul va va recomanda cresterea volumului de apa consumat in ziua administrarii tratamentului, dar si dupa.

Procedura nu implica anestezie, nu are efecte secundare, nu necesita timp de recuperare, tratamentul BTL EXILIS ELITE™ fiind confortabil si fara durere.

DORESC O PROGRAMARE