remodelare abdomen barbati

BTL Exilis Elite este aparatul ce a schimbat fundamental percepția asupra esteticii medicale, asigurând tratamente de remodelare corporala pentru barbati de înaltă calitate, sigure și fără durere.

Diferitele studii efectuate de-a rândul anilor, precum și aprobările FDA pe care aparatul le-a obținut în SUA, garantează reazultate vizibile și de lungă durată fără efecte secundare.

Aspectul inovativ al aparatului constă în îmbinarea a două tehlogii complementare – radiofrecvența șu ultrasunetele – pentru obținerea celor mai optime rezultate. Acestea au efect direct asupra țesutului adipos (grăsimii), reducând în mod activ volumul acesteia și ajutând la redarea fermității pielii.

Datorită capacității acestuia de a ținti zonele cu probeleme, BTL Exilis Elite este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente aparate de remodelare corporala pentru barbati, reușsind să ofere rezultate spectaculoare încă de la prima ședință.

Pentru ce se recomandă acest tip de tratament: celulită, vergeturi,  piele lăsată și lipsită de fermitate, grăsime excesivă în anumite părți ale corpului, cicatrici și vergeturi.

Mai mult de atât, BTL Exilis Elite accelerează producția de colagen, ceea ce duce la obținerea unui aspect mai ferm al pielii și tonifierea acesteia.

Tehnologia unică de care aparatul dispune – EFC™ – sau “energy flux control” asigură distribuirea unifornă a energiei pe întreaga durată a sesiunii de tratament.

Recomandări: pentru a obține cele mai bune rezultate de remodelare corporala pentru barbati, numărul de ședințe recomandate variază între 4 și 6, cu o pauză de 7-10 zile între ele.

Datorită  timpului redus de expunere de care este nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorire, tratamentul BTL Exilis Elite este ideal inclusiv pentru cei care au programul foarte încărcat.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că sustenabilitatea pe termen lung a rezultatelor implică în mod direct și un stil de viață echilibrat și o dietă corespunzătoare.

  Rezultatele pot varia de la persoană la persoană!

remodelare abdomen barbati
DORESC O PROGRAMARE