remodelare corporala barbati

Tratamentul EXILIS ELITE pentru remodelare corporala si cresterea fermitatii pielii, la barbati.

Pana de curand, ar fi parut ca suna „prea bine pentru a fi adevarat“: redare a fermitatii, lifting si remodelare a corpului, simultan cu topirea centimetrilor de care nu reusiti sa scapati, printr-o procedura rapida, sigura si fara durere, intr-un sigur tratament!

  • Lifting si remodelare a corpului
  • Topeste grasimea.
  • Trateaza majoritatea zonelor.
  • Rezultate pe termen lung. (pana la 8 luni de zile post tratament)
  • Procedura non-invaziva, fara durere.
  • Fara perioada de recuperare.

Recomandat pentru: coapse, genunchi, brate, spate, piept si abdomen

Completand tratamentul BTL X-wave, care asigura rezultate rapide si vizibile in zona abdominala, BTL EXILIS™, ofera o solutie completa pentru remodelarea intregului corp.

Ulterior sesiunii de evaluare, echipa noastra va va recomanda protocolul optim pentru nevoile corpului dumneavoastra, combinand diferite terapii pentru a obtine rezultate rapide si eficiente. In functie de zona pe care doriti sa o tratati si de problemele asociate acesteia, terapia cu BTL EXILIS ELITE™ poate fi combinata cu BTL VANQUISH ME™, BTL X-Wave si BTL Lymphastim – precum in pachetul de tratamente pentru zona abdominala, ca tratament individual sau urmat de alte proceduri care vor garanta rezultate optime pentru corpul dumneavoastra.

Pe durata sesiunilor BTL EXILIS ELITE™ celulele adipoase sunt distruse, generand o pierdere in centimetri, in timp ce stimularea productiei de colagen are ca efect recapatarea fermitatii pielii. Rezultatele se mentin pe termen lung, avand in vedere ca celulele adipoase distruse pe durata procedurii nu se regenereaza, zona tratata pastrandu-si forma.

Tratamentul este unul rapid si fara durere, ca efect al sistemului de racire activ si adaptabil, dar si distribuirii uniforme de energie. Tehnologia unica „EFC™“ (control flux energie) garanteaza asigurarea unui nivel optim de energie la nivelul tesutului vizat, pe toata durata aplicarii ei; nivelul de energie este monitorizat si adaptat in timp real.

Numarul recomandat de sesiuni BTL EXILIS ELITE™ este de 6–8, programate la interval de 7–10 zile distanta. Nu este necesara o perioada de recuperare dupa tratamentul cu BTL EXILIS ELITE™, sedintele terapeutice putand fi usor introduse in programul dumneavoastra aglomerat.

DORESC O PROGRAMARE