fbpx
Remodelare & fermitate corporala in timisoara

BTL EMSCULPT

reindragosteste-te de propriile forme!

Inca crezi ca un abdomen tonifiat necesita sacrificii interminabile in sala de fitness?

Inca crezi ca un abdomen tonifiat necesita sacrificii interminabile in sala de fitness?

Ei bine, avem vesti bune pentru tine – solutia este mult mai simpla decat crezi! Cu ajutorul tehnologiei BTL EMSCULPT, poti obtine rezultate uimitoare intr-un timp record!

Cu doar o singura sedinta, vei observa o reducere semnificativa a circumferintei abdomenului si a feselor. Iti vine sa crezi? In doar 30 de minute vei arata absolut incredibil!

Ce face acest dispozitiv inovator atat de special? Foloseste tehnologia HIFEM (High-Intensity Focused Electro-Magnetic) pentru a genera contractii musculare supramaximale – acele contractii pe care nu le poti obtine prin efort voluntar in sala de fitness.

Planul de tratament este conceput astfel incat sa iti ofere rezultate rapide si vizibile, pentru a te putea concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante in viata ta! 

Daca nu te-ai convins inca, te invitam la o sedinta de tratament si vei ramane uimita de puterea acestui aparat! Alege BTL EMSCULPT si transforma-ti corpul in cel mai usor si mai eficient mod posibil!

Cu BTL EMSCULPT obtii rezultate uimitoare in 30 de minute!

Vino si incearca acest aparat revolutionar!

De ce BTL EMSCULPT functioneaza rapid si eficient?

EMSCULPT este singura procedura care ajuta femeile si barbatii sa-si dezvolte masa musculara si sa-si sculpteze corpul. In plus, EMSCULPT ofera prima procedura non-invaziva de tonifiere a feselor din lume.

EMSCULPT produce contractii musculare extrem de puternice si eficiente. Cand tesutul muscular este expus la contractii supramaximale devine “obligat” sa se adapteze la o astfel de stare extrema.

Muschii raspund printr-o remodelare profunda a structurii interne, de exemplu prin cresterea miofibrilelor (hipertrofie musculara) si crearea de noi lanturi de proteine si fibre musculare (hiperplazie musculara). Procesul are ca rezultat cresterea densitatii musculare si a volumului.

Ce inseamna o sedinta de 30 de minute cu BTL Emsculpt?
Pe perioada tratamentului, aparatul aprobat FDA emite stimuli care provoaca 20.000 de contractii musculare. Acesta este echivalentul a 20.000 de abdomene sau 20.000 de genuflexiuni! Toate in doar 30 de minute!

Care sunt beneficiile tratementului cu BTL EMSCULPT ?

  • Non-invaziv si fara anestezie
  • Pentru toate tipurile de corp
  • Dezvolta musculatura si reduce grasimea
  • Ridica fesele non-invaziv
  • Reduce grasimea cu 19%
  • Creste masa musculara cu 16%
  • Reduce diastaza abdominala cu 19%

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Este BTL EMSCULPT pentru tine?

EMSCULPT este ideal pentru orice persoana care doreste sa creasca in masa musculara si sa isi defineasca formele, fara interventii chirurgicale si fara costuri ridicate. EMSCULPT ajuta la dezvoltarea mesei musculare si reducerea grasimii de pe 5 zone ale corplui, iar daca tu iti doresti un corp tonifiat si definit, atunci sigur este pentru tine!

Cat de repede se vad rezultatele?

Rezultatele se pot vedea imediat dupa prima sedinta de tratament.
Dupa doar 4 sedinte de tratament cu BTL EMSCULPT intregul tau corp va arata extraordinar! Rezultatele vor continua sa se imbunatateasca de la sedinta la sedinta pana cand se atinge obiectivul propus.

Ce presupune tratamentul?

Cea mai comuna perceptie a terapiei este comparata cu un antrenament fizic intens. Acest tratament este neinvaziv, nedureros si nu necesita timp de recuperare, va puteti relua activitatea normala imediat dupa tratament. Tratamentul se face intr-o pozitie relaxanta.

Cat dureaza tratamentul?

In urma unei consultatii gratuite si a analizei corporale, specialistii Clinicii Estetica Timisoara va ajuta sa intocmiti planul individual de tratament adaptat obiectivelor dumneavoastra specifice. Majoritatea pacientilor incep cu 4-6 tratamente, programate la un interval de 2-3 zile. Un tratament dureaza aproximativ 20-30 minute, in functie de zona tratata.

LISTA DE PRETURI

  • Tratament Remodelare & fermitate corporala: 1100 / 1 Sedinta
  • Tratament Remodelare & fermitate corporala: 5280 / 6 Sedinte

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top