Remodelare Corporala BTL Exilis Elite

Ce este Sylfirm X?

SYLFIRM X este primul sistem de radiofrecventa fractionata cu dubla unda din lume, dispozitiv de ultimă generatie cu aprobare FDA.

SYLFIRM X utilizează tehnologia avansată cu undă duală (undă continuă și undă pulsată) pentru abordarea eficientă in proceduri de lifting si antiaging, a diferitelor tipuri de cicatrici, precum și a leziunilor pigmentare și vasculare, cum ar fi melasma, roșeața difuză și rozaceea, care erau dificil de tratat cu sistemele traditionale de microneedling sau RF. De asemenea, unda duală este împărțită în 8 moduri diferite. Prin urmare, este posibil un tratament personalizat și delicat, având în vedere necesitatile pacientului individual, zona de tratament și starea pielii.

Cum functioneaza tehnologia RF fractionat?

RF fractionat este o procedură minim invazivă, ce combina beneficiile terapiilor cu microelectrozi si a radiofrecventei intr-o singura procedura. Microelectrozii produc micro-incizii controlate in pielii și stimulează factorul natural de creștere, procesul de vindecare a rănilor și producerea de colagen. De asemenea, acestia ajută la descompunerea țesutului cicatricial. Energia RF este livrată pielii prin intermediul microelectrozilor neizolati generand căldură la 40-60 ° C, temperatura ce determină coagularea si denaturarea proteinelor sau modificări structurale ale proteinelor, ducând la inflamația și contracția colagenului, stimulând răspunsul de vindecare și promovând producția de colagen nou. Microelectrozii SYLFIRM X sunt placati cu aur și sunt fabricati de un sistem robotizat, făcându-i cat mai durabili si precisi. Mai mult, fiind neizolati si conform studiilor si patentului „Na Effect” nu vor exista leziuni vizibile la suprafata pielii, acest lucru ajutand ca viata sociala a pacientilor sa nu fie intrerupta in conditiile utilizarii la diverse profunzimi, 0,3-4,0 mm.

Cum actioneaza Sylfirm?

Sylfirm X – Dual Wave RF Micro-Needling System. Prin intermediul unui sistem de ace foarte fine, placate cu aur, Sylfirm X creeaza microcanale subdermale la adâncimi variabile, livrand în profunzime energia radiofrecvenței pe toată suprafața acului, sub două frecvențe diferite: continue și pulsate. Acest proces determină crearea unor modificări tisulare temporare, ce declanșează procesul natural de vindecare al pielii, prin activarea fibroblastelor, responsabile de producerea fibrelor de colagen și elastina.

Astfel, se obține o piele vizibil întinerită, mai fermă, mai luminoasă!

Pentru ce indicatii este recomandat SylfirmX?

Cu Sylfirm X putem efectua tratamente pentru urmatoarele indicati: lifting si tightening facial si corporal, barbie dubla, contur mandibular, riduri fine si profunde, cicatrici de acnee si acnee, PIH ( pigmentare postinflamatorie), hiperpigmentare, melasma, riduri perioculare si pungile de sub ochi, riduri periorale, hiperhidroza, granulom, rozacee si cuperoza, vergeturi in faza acuta sau cronica, diferite patologii ale scalpului.

Ce zone se pot trata cu SylfirmX?

Prin intermediul protocoalelor presetate, se pot trata atat zonele fetei cat si cele ale corpului, inclusiv zona perioculara, gat, decolteu, scalp, pana la axila, brate si abdomen.

Cate tratamente/ sedinte sunt necesare?

In functie de indicatii si zona tratata , numarul mediu de sedinte este 2-5 , la un interval de 2 – 4 saptamani. In cadrul consultatiei, se va personaliza planul de tratament.

Tratamentul este dureros?

Disconfortul este minim și depinde de pragul de toleranta al pacientului. Intrucat aplicam in prealabil crema cu anestezic, majoritatea pacienților consideră că tratamentul este complet nedureros.

Cand se vad rezultatele tratamentelor cu SylfirmX?

Rezultatele sunt vizibile imediat in cazul indicatiilor de skin tightening , datorita contractarii fibrelor in timpul procedurii, si treptat pana la 3-4 saptamani in cazul indicatiilor de corectare a pigmentarii, leziunilor vasculare si cicatricilor.

Care sunt beneficiile tratamentelor realizate cu SylfirmX?

Cu SylfirmX se realizeaza proceduri minim invazive, datorita utilizarii  a doua tipuri de unde, in functie de indicatii putem aborda personalizat fiecare zona in parte, astfel incat intr-o singura sedinta sa putem targeta multiple indicatii.

Care este perioada de recuperare si ce reactii pot aparea dupa tratamentele cu SylfirmX?
SylfirmX  livreaza energia RF prin intermediul microelectrozilor si poate trata in profunzime tesutul  în condiții de siguranță. Acest lucru permite reintoarcerea la viata sociala imediat,  pacientul resimtind doar o usora roseata timp de 1-4 ore post procedura.

Care este perioada de recuperare si ce reactii pot aparea dupa tratamentele cu SylfirmX?

SylfirmX  livreaza energia RF prin intermediul microelectrozilor si poate trata in profunzime tesutul  în condiții de siguranță. Acest lucru permite reintoarcerea la viata sociala imediat,  pacientul resimtind doar o usora roseata timp de 1-4 ore post procedura.

Tratamentul Sylfirm este indicat pentru tipurile de piele si fototipuri?

Deoarece Sylfirm X vizează dermul și minimizează stimularea termică pe epidermă, este potrivit pentru toate tipurile de piele.  Spre deosebire de alte tratamente cu laser, Sylfirm poate fi utilizat în siguranță pe tonurile pielii bronzate și mai întunecate.

DORESC O PROGRAMARE