tratament anticelulitic Timisoara

Pentru multa vreme, celulita si aparitia ei a fost una dintre cele mai frecvente probleme cu care femeile se confruntau.

Partea cea mai buna? Acum exista un tratament impotriva ei care garanteaza rezultate inca de la prima sedinta!

Inainte sa spui ca „suna prea bine ca sa fie adevarat”, lasa-ne sa-ti spunem cateva cuvinte despre aparatura pe care o folosim si te vei convinge singura.

BTL Exilis Elite este unul dintre aparatele care a revolutionat domeniul esteticii medicale in ceea ce priveste nu doar remodelarea corporala, ci si tipurile de tratament anticelulitic cu efecte imediate.

Aspectul inovativ al aparatului consta in imbinarea a doua tehnologii complementare – radiofrecventa si ultrasunetele – pentru obtinerea celor mai optime rezultate.

Aprobarile FDA pe care aparatul le-a obtinut in SUA, garanteaza rezultate vizibile si de lunga durata fara efecte secundare si fara durere.

tags: tratament anticelulitic Timisoara

Tratament anticelulitic

Zone recomandate: abdomen, coapse, fese, genunchi, brate

Tehnologia inovatoare care utilizeaza ultrasunete si unde de radio-frecventa monopolare cu pulsatii continue in combinatie cu un sistem de racire special, patrund pana in straturile profunde ale celulitei, distrugand tesuturile adipoase si facilitand productia de colagen la nivelul pielii pentru obtinerea rezultatelor palpabile pentru tratament anticelulitic, dar si pentru redobandirea aspectului ferm si elastic al pielii.

Tehnologia unica de care aparatul dispune – EFC™ – sau “energy flux control” asigura distribuirea uniforma a energiei pe intreaga durata a sesiunii de tratament, asigurand astfel eficienta acestui tratament anticelulitic.

Cu toate ca fiecare sedinta de tratament anticelulitic nu are o durata foarte mare, rezultatele nu se lasa mult asteptate si de obicei pot fi vizibile inca de la prima sedinta.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, numarul de sedinte recomandate variaza intre 4 si 6, cu o pauza de 7-10 zile intre ele.

Nu in ultimul rand, acest tratament anticelulitic poate să fie asociat si cu BTL X-Wave daca se considera a fi necesar.

Recomandari: pentru obtinerea celor mai bune rezultate in tratament anticelulitic, personalul nostru va poate oferi un plan de tratament complet in urma unei evaluari corecte.

tags: tratament anticelulitic Timisoara

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana!

tratament anticelulitic Timisoara
DORESC O PROGRAMARE