fbpx
Tratament de stimulare a cresterii parului in timisoara

SYLFIRM X

REINDRAGOSTESTE-TE DE PODOABA CAPILARA!
Pentru orice femeie, parul inseamna incredere si feminitate!

Sylfirm X utilizeaza tehnologia avansata cu unda duala (unda continua si unda pulsata) pentru rezultate eficiente in proceduri de tratare a scalpului pentru stimularea cresterii parului.

Cu ajutorul unor ace foarte fine, placate cu aur, Sylfirm X creeaza microcanale subdermale la adancimi variabile (intre 0,3-4,0 mm), ducand in profunzime energia radiofrecventei pe toata suprafata acului. 

Acest proces determina crearea unor modificari tisulare temporare, ce declanseaza procesul natural de vindecare și creștere, prin activarea fibroblastelor, responsabile de producerea fibrelor de colagen si elastina.

Sylfirm X te poate ajuta rapid si eficient!

sylfirm-1000x658
Vino si incearca acest aparat revolutionar!

Te confrunti cu un par rar sau zone ale scalpului fara par? Ti-ai dori sa te bucuri si tu de un par bogat si voluminos?

Probabil ai incercat toate produsele de ingrijire comerciale și procedurile traditionale pentru stimularea cresterii parului, dar nu au dat rezultate. Așa-i?

Nu iti mai irosi timpul si banii pe aceste metode ineficiente si ofera-i o sansa aparatului Sylfirm X pentru ca avem rezultatele altor clienti si garantia ca va functiona si la tine! 

Stim ca te-ai saturat de atatea incercari, dar suntem siguri ca Sylfirm X te poate ajuta rapid si eficient!

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID

Rezultate rapide

Rezultatele se pot vedea imediat dupa prima sedinta de tratament si continua sa se imbunatateasca de la sedinta la sedinta, pana cand se atinge obiectivul propus.

De obicei clientii nostri au nevoie de 2-5 sedinte de tratament pentru a obtine rezultatul dorit! Un ten curat si fara imperfectiuni!

Minim invaziv

Acest tratament este minim invaziv, deoarece se aplica o crema cu anestezic. Dar nu trebuie sa-ti fie teama! Clientii nostri percep tratamentul ca fiind nedureros. Nu necesita timp de recuperare si iti poti relua activitatea normala imediat dupa tratament

In urma unei consultatii gratuite si a analizei tenului, specialistii Clinicii Estetica Timisoara te ajuta sa intocmesti planul individual de tratament adaptat obiectivelor tale specifice. 

LISTA DE PRETURI

Before & After

PROGRAMARE

SIMPLU SI RAPID
Shopping Cart
Scroll to Top