Tratament Fermitate Piele BTL Exilis Elite

Odata cu inaintarea in varsta sau cu aparitia dezechilibrelor ce duc la ingrasare, fermitatea pielii noastre sufera modificari semnificative.

In mod automat, cand afirmam ca cineva “arata bine”, ne referim si la aspectul pielii care joaca un rol esential cand vine vorba de infatisarea noastra.

Pielea lasata, ridurile, vergeturile, cicatricile si alte probleme de acest ordin au cauzat, de-a lungul timpului, reale neplaceri mai ales in randul femeilor, insa nici barbatii nu au scapat asa repede pe cat credem.

Cu toate acestea, in zilele noastre, tehnologia ne ofera solutii sigure de tratament pentru rezolvarea acestor probleme, una dintre ele fiind sedintele de tratament pentru refacerea fermitatii pielii cu ajutorul BTL Exilis Elite.

BTL Exilis Elite este un aparat medical estetic de inalta calitate ce foloseste doua tehnologii complementare – radiofrecventa si ultrasunetele – pentru obtinerea celor mai bune rezultate posibile.

Ca procedura de baza in sedintele de tratament pentru refacerea fermitatii pielii, acest aparat utilizeaza alternanta termica controlata prin inducerea undelor de radiofrecventa.

Zone recomandate: abdomen, coapse, fese, genunchi, brate, spate si piept

Astfel, undele care se propaga prin derma ajung sa stimuleze productia de colagen, acid hialuronic si elastina, rezultatul fiind o piele mai intinsa, rejuvenata si mult mai elastica pentru redobandirea unui aspect mai tanar, mai tonifiat si mult mai bine conturat in zonele dorite.

Toate procedurile sunt noninvazive si nedureroase si – poate cel mai important – foarte sigure.

Diferitele studii efectuate de-a randul anilor, precum si aprobarile FDA pe care aparatul le-a obtinut in SUA, garanteaza reazultate vizibile si de lunga durata fara efecte secundare.

Tehnologia unica de care aparatul dispune – EFC™ – sau “energy flux control” asigura distribuirea uniforma a energiei pe intreaga durata a sesiunii de tratament.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, numarul de sedinte recomandate variaza intre 4 si 6, cu o pauza de 7-10 zile intre ele.

Datorita timpului redus de expunere de care este nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorire, tratamentul BTL Exilis Elite este ideal inclusiv pentru cei care au programul foarte incarcat.

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana!

Tratament Fermitate Piele BTL Exilis Elite
DORESC O PROGRAMARE