Tratament Vergeturi & Cicatrici BTL X Wave

Vergeturile si cicatricile au constituit, de-a lungul timpului, reale neplaceri pentru o multime de femei. Daca si tu te regasesti in aceasta postura, avem o veste buna pentru tine: sedintele de tratament pentru vergeturi si cicatrici sunt acum disponibile, avand o rata de succes incredibil de ridicata (vezi mai jos poze exemplu).

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, bineinteles, folosim cea mai calitativa tehnologie de pe piata la ora actuala: BTL X-Wave.

Acesta este un aparat destinat special pentru sedintele de tratamant pentru vergeturi si cicatrici ce foloseste tehnologie de ultima ora bazata pe generarea undelor acustice si electrice.

Cu toate ca poate suna dureros, tratamentul este insa complet lipsit de durere, rezultatele putand sa fie vizibile inca de la prima sedinta.

Undele acustice produc vibratii ce patrund adanc pana in straturile dermei, stimuland si imbunatatind circulatia sanguina pentru a stimula productia de colagen la nivel capilar.

Astfel, pielea este netezita iar fluxul sanguin este revitalizat pentru a sustine accelerarea procesului de vindecare al pielii.

Zone recomandate: abdomen, fese, coapse, picioare și brațe

In general, expunerea la un astfel de tratament dureaza intre 15-30 minute, timp in care zonele cu probleme sunt intens prelucrate.

In ciuda tratamentului de scurta durata, numeroasele teste si aplicari la nivel international au dovedit eficienta acestuia, BTL X-Wave fiind considerat unul dintre cele mai eficiente aparate pentru aplicarea unui tratament contra vergeturilor si cicatricilor.

Tehnologia sa inovatoare cu unde acustice asigura estomparea si reducerea efectului de “coaja de portocala”, redand pielii fermitatea si elasticitatea specifice.

Zone de utilizare: coapse, fese, brate, spate si abdomen.

Este ideal impotriva multiplelor tipuri de cicatrici, inclusiv cele post-acneice, post-natale sau urme ulterioare procesului de slabire.

Pentru mai multe informatii si programari, nu ezitati sa ne contactati. Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru planificarea unui tratament adecvat si personalizat in functie de nevoile dumneavoastra.

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana!

Tratament Vergeturi & Cicatrici BTL X Wave
DORESC O PROGRAMARE