Tratamente Antiacneie BTL Exilite

Acneea usoară sau moderata, porii dilatati, rozaceea, cuperoza, precum si petele ramase in urma acestora, reprezinta doar doua dintre cele mai frecvente afectiuni cutanate pentru care acest tip de tratament antiacneic BTL Exilite este recomandat cu mare incredere.

Tratamentul are la baza o tehnologie inovatoare care foloseste lumina intens pulsata pe mai multe lungimi, accelerand astfel procesul de regenerare si vindecare al pielii.

Aceasta induce la nivelul profund al tesuturilor o temperatura ridicata, stimuland metabolismul intracelular si facilitand astfel prductia locala de colagen si elastan pentru sustinerea procesului de curatare si rejuvenare al tenului.

Aparatul utilizat este unul medical testat, omologat si patentat care si-a dovedit rezultatele la nivel international, fiind considerat unul dintre cele mai stabile si inovatoate dispozitive aparute recent.

El dispune de doua sisteme de racire: unul cu apa pentru racirea lampii aparatului, iar cel de-al doilea sistem este un sistem complex de racire in safirul luminos pentru a diminua orice posibila urma de durere resimtita de catre pacient.

Datorita caracteristicilor sale unice care asigura confortul si siguranta in timpul tratamentelor, sedintele de tratament antiacneic sunt nedureroase, rapide si non-invazive, dar si cu rezultate rapide ce nu se lasa mult asteptate.

Controlul desavarsit asupra aparatului datorat designului sau special, cat si tehnologia de ultima generatie fac ca acesta sa fie considerat unul dintre cele mai eficiente de pe piata in momentul actual.

Recomandari: pentru o estimare cat mai corecta asupra numarului de sedinte de tratament antiacneic recomandate, va rugam sa ne contactati pentru un consult.

Specialistii nostri va vor evalua si vor stabili pentru dumneavoastra planul de tratament personalizat.

*Informativ: in general, numarul de sedinte recomandate variază in functie de pacient, acestea fiind programate la un interval de 4-5 saptamani.

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana!

Tratamente Antiacneie BTL Exilite
DORESC O PROGRAMARE