tratamente corporale Timisoara
tratamente corporale Timisoara
tratamente corporale Timisoara
tratamente corporale Timisoara
tratamente corporale Timisoara
tratamente corporale Timisoara

Tratamente corporale Timisoara

Se apropie vara si pielea picioarelor tale nu mai arata la fel de bine?
Gravitatia iti joaca feste?!

ESTETICA are solutia pentru tine… remodelare si tratamente corporale Timisoara cu radiofrecventa BTL Exilis Elite!

CINE POATE SA URMEZE ACESTE TRATAMENTE CORPORALE?

Aceste tratamente corporale cu BTL EXILIS sunt ideale pentru orice pacient adult ce-si doreste o imbunatatire rapida si non-invaziva ale fetei si corpului.

ESTE O PROCEDURA SIGURA?

BTL EXILIS indeplineste standarde stricte de siguranta. Sistemul de control al fluxului de energie incorporat, asigura furnizarea cantitatii exacte de energie in timpul tratamentului. Racirea integrata permite directionarea caldurii catre adancimea corecta a pielii, pentru a obtine rezultatele dorite, mentinand totodata confortul pacientului.

DE CATE TRATAMENTE AM NEVOIE?

Personalul specializat de la #esteticatimisoara concepe cel mai bun plan de tratament pe baza nevoilor dumneavoastra individuale. La majoritatea clientilor sunt necesare minim 6– 8 sedinte programate la interval de 7 – 14 zile.

Fiecare tratament al unei zone dureaza de obicei intre 15 si 30 minute, dar timpul poate varia in functie de marimea zonei tratate, de textura tesutului, de gradul de hidratare si de alti factori personali.

EXISTA EFECTE SECUNDARE?

Intreaga procedura nu este invaziva, nu necesita timp de recuperare si puteti reveni imediat la activitatile dumneavoastra zilnice.

CE SENZATIE AM IN TIMPUL TRATAMENTULUI? ESTE DUREROS?

Nu, tratamentul nu trebuie sa fie dureros. BTL EXILIS ofera cea mai avansata solutie nechirurgicala, tratandu-ti partile fetei si ale corpului in siguranta, eficient si fara durere. Majoritatea pacientilor descriu senzatia terapiei ca fiind comparabila cu cea a unui „masaj cu pietre calde”. Tratamentul se efectueaza in pozitie culcata, astfel incat sa va puteti relaxa cu usurinta in timpul procedurii.

IN CAT TIMP APAR REZULTATE?

Acest lucru depinde foarte mult de hidratare, de starea generala de sanatate, de textura tesutului tratat si de alti factori personali. Puteti vedea imbunatatiri vizibile dupa o singura sesiune. De obicei, rezultatele finale apar in decurs de 3 luni de la terapie, (90 de zile reprezinta perioada standard de refacere a fibroblastului).

ESTE NEVOIE SA IMI SCHIMB STILUL DE VIATA SAU SA URMEZ O DIETA ANUME?

Pentru obtinerea rezultatelor optime se recomanda in primul rand cresterea gradului de hidratare. Un alt aspect esential pe parcursul terapiei este mentinerea unei diete alimentare echilibrate. Totodata, practicarea unei forme usoare de miscare accelereaza procesul de drenare a grasimilor topite in timpul terapiei.

Pentru progrmari sau detalii;
📲0724 002 956

tags:

Tratamente corporale Timisoara

#remodelarecorporalatimisoara
#exiliselite
#exilistimisoara
#exiliselitetimisoara
#esteticatimisoara